Φιλική νίκη με 3-0 για την ΑΕΜ στο Αιτωλικό και τραυματισμός Σακελαρόπουλου

Φωτο Αρχείου

Φιλική νίκη με σκορ 3-0 για την ΑΕΜ το απόγευμα του Σαββάτου στο Αιτωλικό επί του  Άρη, με τον Σακελαρόπουλο να αποχωρεί τραυματίας από τον αγωνιστικό χώρο και τους ανθρώπους της ομάδας να είναι σε ''αναμμένα κάρβουνα'' .

Το σκορ για τους φιλοξενούμενους άνοιξε στο πρώτο ημίχρονο ο Γαβρίνας με πλάσε μετά από πάσα του Μιχαλόπουλου 0-1.

Στο δεύτερο μέρος οι κανονιέρηδες θα σημειώσουν ακόμα δυο τέρματα, σουτ του Βασιλάρη με τον Βελτσίστα να αποκρούει σε πρώτο χρόνο την μπάλα και ο Ρισβάς από κοντά να κάνει το 0-2.

Το τελικό σκορ θα διαμορφώσει ο Ζέρβας Ν. μετά από σέντρα του Τραγουλιά στο δεύτερο δοκάρι, με σουτ πάνω στην κίνηση θα γράψει το τελικό 0-3.

Δέκα λεπτά περίπου πριν την ολοκλήρωση του παιχνιδιού ο Σακελαρόπουλος θα αποχωρίσει τραυματίας από τον αγωνιστικό χώρο μετά από μαρκάρισμα αντίπαλου, με τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΜ τις επόμενες ώρες να υποβάλλεται σε μαγνητική καθώς υπάρχουν φόβοι για σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο.

 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr