Ημέρα κυπέλλου η σημερινή για την ΑΕΜ

 

Ανοίγει σήμερα Σάββατο 10/9 το απόγευμα η αυλαία του κυπέλλου Αιτωλοακαρνανίας με την ΑΕ Μεσολογγίου να υποδέχεται στις 4:30 μ.μ στο ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου την ομάδα της Θύελλας Αγίου Ανδρέα στα πλαίσια της Α΄φάσης του θεσμού.

Τα προβλήματα λίγο πολύ γνωστά, με τον Χρήστο Ζαρκαβέλη στο ντεμπούτο του σε επίσημο παιχνίδι στον πάγκο της ΑΕΜ να μην μπορεί να έχει στην διάθεση του τους Νεκτάριο Ζέρβα και Γρηγόρη Διαμαντόπουλο, που κουβαλάνε τιμωρίες από την προηγούμενη χρονιά, τους Δημήτρη Σακελαρόπουλο και Δημήτρη Μπαρμπαρούση που είναι τραυματίες και βρίσκονται σε περίοδο αποκατάστασης, ενώ αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Παναγιώτη Δενδρινού που έχει νιώσει τις τελευταίες μέρες κάποιες μικρό ενοχλήσεις, με τον φυσικοθεραπευτή της ομάδας να έχει δώσει ''απαγορευτικό'' ώστε να χρησιμοποιηθεί στην σημερινή αναμέτρηση ο ποδοσφαιριστής.

Αρκετός αναμένεται να είναι ο κόσμος που θα κατηφορίσει σήμερα το απόγευμα προς το λιμάνι και το ενωσιακό γήπεδο, ώστε να βρεθεί δίπλα στην ομάδα του Μεσολογγίου και στην νέα εποχή που θέλει να χαράξει η νέα διοίκηση των κανονιέρηδων.

Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι κ.κ  Καλυβόπουλος, Λυσσάρης και Ασημάκης.

 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr