Επιστροφή στις νίκες θέλει κόντρα στην Αναγέννηση Θέρμου η ΑΕΜ

Με προπόνηση στο βοηθητικό γήπεδο Μεσολογγίου ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης η προετοιμασία της ΑΕ Μεσολογγίου για το Σαββατιάτικο εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στην Αναγέννηση Θέρμου.

Επιβεβλημένη η επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για την ομάδα του Μεσολογγίου ώστε να διατηρηθεί στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πινάκα, μετά τις δυο εκτός έδρας ήττες για την 9η και 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος απέναντι σε Ατρόμητο Αντιρρίου και Αμφίλοχο.

Ο Χρήστος Ζαρκαβέλης είδε με ικανοποιήσει να μπαίνουν κανονικά στο πρόγραμμα με την υπόλοιπη ομάδα  οι νεαροί Κοντομήτσος και Ντρούκας, ενώ στρέξιμο έχει ξεκινήσει και ο Καβαλλάρης που καθημερινά ανεβάζει ρυθμούς. Απών για μια ακόμα αγωνιστική ο Σακελαρόπουλος που ταλαιπωρείτε από τραυματισμό από το τελευταίο φιλικό παιχνίδι της ΑΕΜ κόντρα στο Άρη Αιτωλικού μια εβδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Στην φυσική της έδρα το δημοτικό στάδιο Μεσολογγίου επιστρέφει μετά από το παιχνίδι κόντρα στο Ναυπακτιακό Αστέρα στο πλαίσιο της 4η αγωνιστικής η ομάδα του Μεσολογγίου.

Την Τρίτη το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε και η επίσημη φωτογράφιση για την ομάδα πριν την προπόνηση, ενώ το βράδυ της ίδιας ημέρας η διοίκηση παρέθεσε γεύμα σε ποδοσφαιριστές και τεχνικό επιτελείο σε γνωστό εστιατόριο στον πεζόδρομο Μεσολογγίου.

 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr