Με απουσίες αύριο κόντρα στο Αγγελόκαστρο η ΑΕΜ

Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης με προπόνηση στο ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου η προετοιμασία της ΑΕΜ για το Σαββατιάτικο εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Αχελώο Αγγελοκάστρου.

Ο Χρήστος Ζαρκαβέλης για μια ακόμα ημέρα δεν μπόρεσε να έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του καθώς οι εποχιακές ιώσεις όπως ήταν φυσικό έχουν πλήξει και την ομάδα του Μεσολογγίου.

Μιχαλόπουλος και Μπαλαούρας είναι τα δυο μεγάλα ερωτηματικά για τον Αγρινιώτη τεχνικό ενόψει του αυριανού παιχνιδιού, που είδε στην τελευταία προπόνηση να παίρνει κανονικά μέρος τόσο ο Κράνης που ακολουθούσε ατομικό πρόγραμμα το προηγούμενο διάστημα λόγω μικροενοχλήσεων, αλλά και ο Τραγουλιάς που ήταν κλινήρης λόγω ίωσης.

Σημαντική απουσία στο χώρο του κέντρου για την ομάδα του Μεσολογγίου, με τον Τάσο Ζαρκάδα να παρουσιάζεται την Τρίτη 10/1 στην Θήβα και το Κέντρο Πυροβολικού ώστε να έκτιση την στρατιωτική του θητεία.

Ορίστηκε για την προσεχή Τετάρτη 18/1 και ώρα 15:00 στο γήπεδο της Ματαράγκας το εξ αναβολής παιχνίδι ανάμεσα στην Φλόγα Παλαιομάνινας και την ΑΕ Μεσολογγίου για την 16η αγωνιστική.

   

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr