Έτοιμη για το ντέρμπι κορυφής.. απρόοπτο με Δενδρινό για την ΑΕΜ

 

Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής η μίνι προετοιμασία της ΑΕΜ για το αυριανό εκτός έδρας ντέρμπι κορυφής για την 19η αγωνιστική με τον Ναυπακτιακό Αστέρα.

Τα προβλήματα δεν λένε να αφήσουν σε ησυχία τον Χρήστο Ζαρκαβέλη που ενώ ήξερε ότι δεν μπορεί να υπολογίζει μόνο στον στρατευμένο Ζαρκάδα και θα μετρούσε μια επιστροφή αυτή του Μπαλαούρα, είδε σήμερα τον αρχηγό της ομάδας Παναγιώτη Δενδρινό να μην μπορεί να συμμετάσχει  καθόλου στο πρόγραμμα με την ομάδα καθώς ένιωθε εντόνους πόνους στον τετρακέφαλο που αποκόμισε από χτύπημα στο παιχνίδι της Τετάρτη κόντρα στη Φλόγα, με την συμμετοχή του να κρίνεται στην κυριολεξία την τελευταία στιγμή.

Όπως είναι φυσιολογικό το κλίμα στο στρατόπεδο των κανονιέρηδων είναι εξαιρετικό μετά τα συνεχόμενα επιτυχή αποτελέσματα που τους έχουν φέρει στην πρώτη θέση μαζί με Ναυπακτιακό και Παναμβρακικό.

Έντονη αναμένεται και οι παρουσία των φίλων της ομάδας του Μεσολογγίου αύριο στο Παπαχαραλάμπειο Στάδιο Ναυπάκτου, τόσο οργανωμένα όσο και μεμονωμένα.

Όσον αφορά τα μεταγραφικά, αίσια εξέλιξη απ το φαίνεται θα έχει ο «επαναπατρισμός» μέσου ο οποίος έχει ξαναφορέσει κατά το παρελθόν την φανέλα της ομάδας με επιτυχία όταν αυτή αγωνιζόταν σε Εθνική κατηγορία, ενώ αυτή την στιγμή αγωνίζεται σε πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι την προσεχή Δευτέρα θα κατατεθεί και το δελτίο του ποδοσφαιριστή, ο οποίος εκτός απροόπτου θα κλείσει και την ενίσχυση της ομάδας στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου.

Διαιτητές της αυριανής αναμέτρησης ορίστηκαν οι κ.κ Κέκελος, Χουλιάρας και Κουτρουμάνος.

 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr