Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της η ΑΕΜ

Παρουσία του πρόεδρου της ομάδας κ. Θεμιστοκλή Μούρκα, σύσσωμου του διοικητικού συμβούλιου, των ποδοσφαιριστών της ομάδας και φίλων, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο   all day bar restaurant Αλατιέρα στο λιμάνι Μεσολογγίου η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για την ΑΕΜ.

Τυχεροί της βραδιά που κέρδισαν τα 3 φλουριά της βασιλόπιτας που αντιστοιχούν σε χρηματικό ποσό ήταν οι, Κώστας Μπαλαούρας, Σάκης Κράνης και Βαγγέλη Βασιλάρης, ενώ πριν την προπόνηση της Παρασκευής θα πραγματοποιηθεί ακόμα μια κλήρωση η οποία έχει σαν έπαθλο ένα γεύμα 2 ατόμων πρόσφορα της διεύθυνσης του all day bar restaurant Αλατιέρα.

Η διοίκηση της ΑΕΜ θα ήθελε να ευχαριστεί για την φιλοξενία και την όμορφη και ζεστή βραδιά τόσο την διεύθυνση του καταστήματος και τους αδελφούς Βισβίκη, όπως και το Εργαστήριο Ζαχαροπλαστικής Λύρος για την προσφορά της Βασιλόπιτας.

 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr