Με δυο αμφίβολους υποδέχεται το Δοκίμι η ΑΕΜ

Με προπόνηση σε χαλαρούς ρυθμούς ολοκληρώθηκε την Παρασκευή το μεσημέρι η μίνι προετοιμασία της ΑΕΜ για το αυριανό εντός έδρας παιχνίδι για την 27η αγωνιστική κόντρα στον Απόλλων Δοκιμίου.

Τα προβλήματα δεν λείπουν για τον Χρήστο Ζαρκαβέλη δύσκολα θα μπορέσει να έχει στην διάθεση του, τους Ζαχαράκη (ωτίτιδα) και Χαλαζιά (ίωση).

Συγκέντρωση από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης έχει ζητήσει από τους παίκτες του ο τεχνικός της ΑΕΜ που ξέρει πολύ καλά ότι παιχνίδια που ακολουθούν μετά από μια μεγάλη επιτυχία όπως αυτή της κατάκτησης το κυπέλλου πριν δυο μόλις ημέρες ελλοχεύουν αν δεν τους δόσης την απαραίτητη προσοχή δυσάρεστες εκπλήξεις.

Νίκη και μόνο νίκη ώστε να διατηρηθεί στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πινάκα θέλει στο αυριανό παιχνίδι η ομάδα του Μεσολογγίου, απέναντι σε μια δυνατή και καθ’ όλα υπολογίσιμη αντίπαλο όπως είναι η ομάδα του Δοκιμίου που δίνει την δική της μάχη για παραμονή στην κατηγορία.

Διαιτητές της αναμέτρησης που θα ξεκινήσει στις 3:30 μ.μ στο δημοτικό γήπεδο Μεσολογγίου οριστηκαν οι κ.κ Λάμπρου, Αντωνόπουλος και Πούλιος.

 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr