Έτοιμη για το ντέρμπι κορυφής κόντρα στον Παναμβρακικό η ΑΕΜ (Βίντεο)

Με προπόνηση το μεσημέρι της Πέμπτης στο δημοτικό στάδιο Μεσολογγίου ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΜ για το ντέρμπι κορυφής αύριο Σαββάτο εντός έδρας κόντρα στον Παναμβρακικό στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Νίκη ώστε να τριτώσει το καλό (δυο φορές έχουν βρεθεί την φετινή χρονιά αντιμέτωπες οι δυο ομάδες μια στο πρωτάθλημα και μια στο κύπελλο με τους Μεσολογγίτες να έχουν το απολυτό) θέλουν στο στρατόπεδο των κανονιέρηδων, με τον Χρήστο Ζαρκαβέλη είναι αναγκασμένος να περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή να δει αν θα μπορεί να υπολογίζει στον Μπαλαούρα που στην προπόνηση της Τετάρτη αποχώρισε με πρόβλημα στον αστράγαλο και την Πέμπτη δεν έλαβε μέρος στην προπόνηση καθώς είχε πρηστεί.

Ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στις ομάδες που προπορεύονται στον βαθμολογικό πίνακα, με την ομάδα της Μπούκας δυο στροφές πριν την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και ενόψει των μπαράζ με την νίκη την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στη Φλόγα να κλειδώνει και μαθηματικά την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, και τους Μεσολογγίτες να θέλουν το απόλυτο στις εναπομείναντες 2 αγωνιστές ώστε να τερματίσουν στη 2η θέση της βαθμολογίας.

Αρκετός αναμένεται να είναι ο κόσμος που θα βρεθεί το απόγευμα του Σαββάτου στις 5:00 μ.μ στο δημοτικό στάδιο Μεσολογγίου ώστε να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση που ξεχωρίζει για την μάχη των play-offs για την ανάδειξη του φετινού πρωταθλητή, με την ομάδα του Μεσολογγίου να υπευθυνει κάλεσμα προς το φίλαθλο κοινό της ομάδας για δυναμικό παρόν μέσο και ενός ευρηματικού βίντεο που ανέβασε πριν λίγες ώρες στο διαδίκτυο με αφορμή και την ημερομηνία που θα διεξαχθεί το παιχνίδι.

 

 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr