Με στόχο τη νίκη και πρόκριση στην επομένη φάση του κυπέλλου ερασιτεχνών σήμερα στην Άρτα η ΑΕΜ

Με προπόνηση σε χαλαρούς ρυθμούς το μεσημέρι της Τρίτης στο ΔΑΚ Μεσολογγίου ολοκληρώθηκε η μίνι προετοιμασία της ΑΕΜ για τον εκτός έδρας αγώνα νοκ άουτ για το κύπελλο ερασιτεχνών σήμερα Τετάρτη 5/4 στις 4:00 μ.μ στο δημοτικό στάδιο Άρτας κόντρα στην ομάδα του Σκουφά Κομποτίου.

Την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι, Δενδρινός, Πασπαλιάρη, Μπαλαούρα και Βασιλάρη που αντιμετωπίζουν μικροπροβλήματα τραυματισμών θα περιμένει να δει μέχρι την τελευταία στιγμή ο τεχνικός της ομάδας του Μεσολογγίου Χρήστος Ζαρκαβέλης, που έχει και στο μυαλό του ένα μικρό φρεσκάρισμα σε σχέση με την ενδεκάδα που παρέταξε στο τελευταίο παιχνίδι με τον πρωτοπόρο Παναμβρακικό όπου η ομάδα του νίκησε με σκορ 2-1, ώστε να δώσει και σε άλλους παίκτες λεπτά συμμετοχής ενόψει των αγώνων μπαράζ που θα δώσει η ομάδα του σε λίγες ημέρες για την αναδείξει του πρωταθλητή που θα πάρει και το εισιτήριο για την Γ΄ Εθνική.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει σε αγώνα επίσης νοκ άουτ την προσεχή Τετάρτη 12/5 εντός έδρας τον νικητή του ζευγαριού ανάμεσα στον Αίολο Καρπενησιού και την Αναγέννηση Σχηματαρίου.

Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι κ.κ Πάνος, Γιώτης και Κοττορός του συνδέσμου Ηπείρου.

 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr