Μεταγραφές και ανανεώσεις στον «προθάλαμο» για την ΑΕΜ

 

Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση πέντε (5) μεταγραφών, αλλά και κάποιων ανανεώσεων βρίσκεται σύμφωνα με εγκυρότατες πληροφορίες η ΑΕ Μεσολογγίου.

Έχουμε και λέμε, στα μεταγραφικά οι άνθρωποι της διοίκησης είναι καθημερινά σε διαρκεί επικοινωνία και διαβουλεύσεις με παίκτες ώστε να ολοκληρωθεί όσο τον δυνατόν νωρίτερα το φετινό ρόστερ.

Ήδη μια πεντάδα παικτών απ όσο γνωρίσουμε έχουν συμφωνήσει με την ομάδα, και το μόνο που μένει είναι οι παίκτες να αποδεσμευτούν από τις ομάδες που αγωνιζόταν ώστε να ανακοινωθούν και επίσημα από τον σύλλογο. Το μόνο που μπορούμε να αναφέρουμε για την ώρα είναι ότι οι τρεις (3) από τους πέντε (5) ποδοσφαιριστές που έχουν έρθει σε καταρχήν συμφωνία με την ομάδα έχουν ξαναφορέσει την φανέλα της ΑΕΜ όταν αυτή αγωνιζόταν σε Εθνικές κατηγορίες Δ΄ Εθνική – Γ΄ Εθνική, ενώ οι άλλοι δυο (2) είναι παίκτες  που αγωνίζονται στην επίθεση με τον έναν (1) την χρονιά που μας πέρασε να αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Όσο αφορά στις ανανεώσεις σε προχωρημένο στάδιο είναι και οι συζητήσεις με κάποιους ποδοσφαιριστές από το περσινό ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr