Νίκη με 3-1 για τον Νέο Αμφίλοχο στη Φιλιππιάδα (Βίντεο)

Δύσκολο απόγευμα για την ομάδα του Εθνικού στην Φιλιππιάδα, καθώς γνώρισε βαριά ήττα με σκορ 1-3 από τον Αμφίλοχο.

 «Ανώμαλη» προσγείωση για τη Φιλιππιαδιώτικη ομάδα η οποία μετά από τρία σερί καλά αποτελέσματα δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του αγώνα, κάνοντας έτσι την δεύτερη ήττα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ο Νέος Αμφίλοχος μπήκε αρκετά καλά στον αγώνα και «προειδοποίησε» για πρώτη φορά στο 3ο λεπτό όταν μετά από σέντρα του Νάκου σουτ του Αποστόλη Τσιούνη από καλή θέση άουτ.

Λίγο αργότερα στο 8ο λεπτό η ομάδα του Αμφίλοχου άνοιξε το σκορ με γκολ του Αποστόλη Τσιούνη.

Στο 10΄ σουτ του Μανιώτη άουτ. Στο 20΄ απευθείας φάουλ του Λάππα σε κόρνερ ο Μανιάτης.

Στο 29΄ σουτ του Κούση η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό και κατέληξε στα δίχτυα του Βαρέλη, και στο 43΄ ο Νάκος με σουτ έκανε το 0-3.

Ο Εθνικός στο 44΄ με κεφαλιά του Ντούσκα μείωσε σε 1-3.

Στο 60΄ σουτ του Παπαρούνη μπλόκαρε ο Μανιάτης, και στο 77’ ο τερματοφύλακας του Αμφίλοχου μπλόκαρε την μπάλα σε σουτ του Ντανάι.

Από κει και πέρα και μέχρι το σφύριγμα της λήξης ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε αισθητά με τον Αμφίλοχο απλά να συντηρεί το υπέρ του σκορ και τον Εθνικό ΑΠΣ να μην μπορεί να «απειλήσει» την εστία των αντιπάλων, γνωρίζοντας έτσι την δεύτερη του ήττα έπειτα από έξι αγωνιστικές.

Διαιτητής: Μπούμπας (Ηπείρου)

Βοηθοί: Λιόντος-Τσάντας (Ηπείρου)

Εθνικός Φιλιππιάδας (Νίκος Λάππας): Βαρέλης, Αντωνιάδης (46΄Μαλλάτος), Ντούσκας, Δημουλάς, Παπαρούνης, Ντανάι, Καραγκούνης (71΄Τσιφλίδης), Χρήστου, Λάππας, Μανιώτης, Τσιάπη (53΄Σιώτης).

Νέος Αμφίλοχος (Λάκης Παπαχρήστος): Μανιάτης, Μπεκατώρος, Καλοκαίρης, Κοκώνης, Μάλης, Μακρής, Τσιούνης Α. (88΄Τσιούνης Π.), Ζοτάι, Τόσκα (74΄Παγώνης), Νάκος (86΄Κορομηλάς), Κούσης (59΄Κοντογιάννης).

Πηγή: www.sportime24.gr 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr