Ήττα για τον Νέο Αμφίλοχο από τον Θεσπρωτό με 2-0

Σε ένα πολύ κρίσιμο βαθμολογικά παιχνίδι στην μάχη για την κορυφή του πρωταθλήματος της Γ ' Εθνικής ο Νέος Αμφίλοχος δεν κατάφερε να πιάσει καλή απόδοση στον αγωνιστικό χώρο και να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα, καθώς η έμπειρη ομάδα του Θεσπρωτού στην κατηγορία επικράτησε με 2-0 και σταμάτησε τα σερί νικηφόρα αποτελέσματα και τις πολύ καλές εμφανίσεις για τον Νέο Αμφίλοχο που τελείωσε τον αγώνα με 9 παίχτες λόγω αποβολής με 2 κίτρινες κάρτες του Κοντογιάννη και Καλοκαίρη.

Το σκορ άνοιξε πολύ γρήγορα για τον Θεσπρωτό με κοντινό πλασέ μόλις στο 6'ο Μπλέτσας και το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Μπίκας στο 31' με κεφαλιά μέσα απο την περιοχή.

Α.Σ ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ: Παπάς ,Κωνσταντίνου, Λαγός, Καρβούνης, Σταυρίδης Μήτσελος, Κωνσταντίνου Β (56' Γώγος) Τσακανίκας (60' Ευθυμίου), Φουτσούλας ,(88' Κατσέλης) Μπίκας, Μπλέτσας, (67' Κατσέλης).

ΝΕΟΣ ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ: Μανιάτης , Ρεπετσάς , Καλοκαίρης, Κοκώνης Μπεκατώρος (58' Κολοβάκης), Μαλής,(75' Μακρής) ,Τσούνης, Ζωται, (46' Κούσης) Κοντογιάννης , Τόσκα , Χριστογιάννης (24' Νάκος)

Φώτο - ρεπορτάζ Ηλίας Νακόπουλος

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr