Έτοιμος για τον τελικό κυπέλλου ο Νέος Αμφίλοχος

Μετά απο 38 χρόνια 1979 /1980 ξανασυναντιούνται σε εναν μεγάλο τελικό κυπέλλου Αιτ/νίας 2 απο τις πιο ιστορικές ομάδες του νομού μας ο Αμφίλοχος και η ΑΕ Μεσολογγίου.

Σήμερα Ο Νέος Αμφίλοχος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει του αυριανού μεγάλου τελικού με βροχή με την τελευταία προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο Αμφιλοχίας με την παρουσία του προέδρου και μελών της διοίκησης οι οποίοι ευχήθηκαν καλή επιτυχία στους ποδοσφαιριστές και στο προπονητικό τιμ και στην ομάδα υπάρχει μεγάλη πίστη για την νίκη και την κατάκτηση του κυπέλλου μετά απο 38 χρόνια.

Από τον τελικό θα απουσιάσουν οι τιμωρημένοι Κοντογιάννης και Καλοκαίρης.

Για την ιστορία να αναφέρουμε οτι ο Αμφίλοχος την περίοδο 1979/80 εφτασε στον τελικό και την κατάκτηση του κυπέλλου και πάλι με αντίπαλο την ΑΕ Μεσολογγίου με σκορ 2-0α.α σε ενα παιχνίδι που δεν εγινε ποτέ αφου η ομάδα του Μεσολογγίου δεν κατέβηκε να αγωνιστεί.

Ο Αμφίλοχος έφτασε στον τελικό καθώς στον ημιτελικό απέκλεισε και πάλι στο γήπεδο του Παναιτωλικού επικρατώντας του γηπεδούχου ΑΟ Αγρινίου με 1-2 με 2 γκολ του μετέπειτα ασου της Παναχαικής και του Ολυμπιακού Βασ.Χαρδαλιά.

Μερικοί παίχτες που αγωνίστηκαν εκείνη την εποχή Ρούλιας, Χαρδαλιάς, Κατσούδας, Θώμος, Πριόβολος, Λυπημένος, Κακαρούνας, Φλόκας, Κοντοδήμας, Αγρογιάννης, Καραδήμας, Αναγνωστέλος, Λουτζης, Παπαζέκος.

Φώτο ρεπορτάζ Ηλίας Νακόπουλος

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr