Μπορούσε την νίκη κόντρα στην Λευκίμμη ο Ναυπακτιακός Αστέρας (vid)

Ένα δυνατό παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στο Παπαχαραλάμπειο στάδιο Ναυπάκτου μεταξύ του Ναυπακτιακού και Α.Ε. Λευκίμμης  όπου μοιράστηκαν βαθμούς στο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής.

Η ομάδα της Ναυπάκτου που έβγαζε την ποιότητα της σε αρκετές στιγμές  του αγώνα έβγαζε την ποιότητα της είχε την πρωτοβουλία τον κινήσεων στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού όμως είχε την ατυχία να ξεκινήσει με πολλά προβλήματα τον αγώνα με  τον προπονητή της Δημήτρη Σκούνα να αλλάζει τα πλάνα του καθώς ο Μασάδο έμεινε εκτός αγώνα λίγο πριν την έναρξη λόγω τραυματισμού με τον έμπειρο τεχνικό να χρησιμοποιεί τον Γκάρετ Κέλλυ ο οποίος προερχόταν από τραυματισμό όπως επίσης και ο Γραμματικόπουλος.

Οι φιλοξενούμενοι που είχαν στην αποστολή τους τον παίκτη πρώην προπονητή του Ναυπακτιακού Αστέρα Κώστα Λίμα (γιός του Νόνι) που λίγο έλειψε να σκοράρει είχαν και αυτοί καλά διαστήματα στο παιχνίδι τους κοιτάζοντάς όμως περισσότερο την άμυνα τους καθώς όπως και ο προπονητής τους είπε στο τέλος του αγώνα είναι ένα θετικό αποτέλεσμα που πάνω σε αυτό μπορείς να χτίσεις.

Τώρα ο Ναυπακτιακός ταξιδεύει στο Κομπότι όπου θα αντιμετωπίσει τον Α.Ο. Φλωριάδας που στην επανεκκίνηση του πήρε βαθμό στα Γρεβενά.

Το φιλμ του αγώνα:

10’Σέντρα Κωστή κεφαλιά ο Λαγός μπλοκάρει ο τερματοφύλακας.

30’ Διαμαρτυρίες για φάση που σταματάει ως επιθετικό φάουλ του Γραμματικόπουλου με τον Ναυπακτιακό να βγαίνει στην αντεπίθεση.

31’ Σέντρα του Κiπτίου έδιωξε ο Μανιάτης πιο μακριά ο Καζανάς.

35’ Σουτ του Κιοσέ λίγο κάτω από την μεσαία γραμμή η μπάλα κοντράρει κόρνερ.

43’ Μετά από εκτέλεση φάουλ του Κωστή η μπάλα θα πάρει ύψος θα καταλήξει  στα δίκτυα όμως το γκολ θα ακυρωθεί ως οφ σάιντ με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται γι αυτή την απόφαση.

46’ Κόρνερ για την Λευκίμμη η μπάλα θα περάσει παράλληλα με την εστία επικίνδυνη φάση μπροστά στην εστία του Μανιάτη.

49’ Ωραία φάση για τον Ναυπακτιακό θα βγει η μπροστινή μπαλιά για τον Λαγό θα προλάβει ο τερματοφύλακας.

51’ Ωραία μπαλιά του Κωστή μόνος ο Λαγός απέναντι στον τερματοφύλακα όμως έχασε το κοντρόλ και πρόλαβαν οι αμυντικοί.

55’ Συρτή σέντρα του Λίμα προλαβαίνει ο Μανιάτης.

58’ Σουτ του Γραμματικόπουλου η μπάλα κοντράρει κόρνερ

61’ Εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Λίμα η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

66’ Σέντρα σουτ του Μητσόπουλου η μπάλα κοντράρει και περνάει παράλληλα με την εστία κορνερ.

67’ Εκτέλεση κόρνερ εντυπωσιακό γυριστό του Λίμα η μπάλα κοντράρει και ο Μανιάτης διώχνει σε κόρνερ.

87’ Σέντρα στο δεύτερο δοκάρι κεφαλιά ο Κυριαζόπουλος η μπάλα άουτ

Διαιτητής του αγώνα ο κ. Μπαϊλής με βοηθούς  τον Φραγκούλη και κ.  Ντομάρη.

Ναυπακτιακός : (Σκούνας): Μανιάτης, Καζανάς, Χριστόπουλος, Νικόλακοπουλος, Θεοχάρης, Κέλλυ, Λαγός (84’Καραγιάννης), Κυριαζόπουλος, Γραμματικόπουλος (78’Γκασούκας), Γιαννόπουλος (79΄Σαμπανέι), Κωστής (82’Κόκας).

Α.Ε.Λευκίμμης: (Μαγκαφίνης): Λέτσο, Στέρεφ, Μητσόπουλος, Παπαδόπουλος Α.(Λίμα), Παπαδόπουλος, Κιοσές, Κιπτίου, Σελμανέι, Τσόφλιος (70’Καμαρά), Σεβανέδης, Βαρούχας (92’Γαστεράτος).

Οι καλυτερες φασεις του αγωνα

Δηλώσεις

Δείτε ολόκληρο το παιχνίδι

Πηγή

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr