Όλα ανοιχτά, λευκή ισοπαλία για Κρόνο Αργυράδων και Ναυπακτιακό (vid)

Ένα εξαιρετικό παιχνίδι παρακολούθησαν όσοι βρέθηκαν στο Ενωσιακό γήπεδο Κέρκυρας μεταξύ δύο πολύ καλών ομάδων.

Ο Ναυπακτιακός μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και ήταν αυτός που είχε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου ημιχρόνου. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που απάντησαν στο καλό ημίχρονο του Ναυπακτιακού με το τετ α τετ του Κοιλιάρα που απέκρουσε εντυπωσιακά ο Σταματόπουλος.

Στην συνέχεια το παιχνίδι δεν πολλές καλές στιγμές με τον Ναυπακτιακό να απειλεί με στημένα και τους γηπεδούχους να προσπαθούν να βγουν στην κόντρα.  

Η ομάδα του Σίνισα Γκόγκιτς δεν κατάφερε να αξιοποιήσει τις φάσεις που δημιούργησε στην εστία του Ζάχου με το ντέρμπι να λήγει ισόπαλο και τον Κρόνο Αργυράδων να κρατά την  τύχη στα πόδια του σε ένα πρωτάθλημα που όλα τα ενδεχόμενα είναι πλέον ανοιχτά καθώς πέντε ομάδες Μακεδονικός Φούφα , Κρόνος Αργυράδων, Ναυπακτιακός Αστέρας, Θεσπρωτός και Αχέρων Καναλακίου μπορούν να ελπίζουν υπο προϋποθέσεις  για την κατάκτηση μιας εκ των δύο προνομιούχων θέσεων.

Το φιλμ του αγώνα:

3’ Λάθος της άμυνας του Ναυπακτιακού παρά λίγο ο Κάνεφ να στείλει την μπάλα στα δίκτυα.

11’ Ο Σαμπανέι με σούτ μέσα από την περιοχή δεν θα μπορέσει να νικήσει τον τερματοφύλακα.

17’ Εκτέλεση φάουλ  του Γκόλια παρέμβαση του Γραμμάτικόπουλου η μπάλα κοντράρει κόρνερ.

34’ Ο Στεργίδης θα κάνει ωραία σέντρα γυριστό σουτ του Κυζιρίδη η μπάλα άουτ.

35’ Σέντρα του Γραμματικόπουλου ο Κυζιρίδης δεν θα μπορέσει να κάνει την προβολή η μπάλα περνάει παράλληλα με την εστία.

41’ Σουτ του Στεργίδη θα μπλοκάρει ο τερματοφύλακας

45’ Ευκαιρία για τον Ναυπακτιακού θα προλάβουν οι αμυντικοί τον Σαμπανέι πριν πλασάρει τον τερματοφύλακα.

46’ Μεγάλη ευκαιρία για τον Κρόνο με τον Κοιλιάρα να μην μπορεί να νικήσει τον Σταματόπουλο.

57’Εκτέλεση φάουλ του Κυζιρίδη η μπάλα στο τοίχος στην επαναφορά ο ίδιος θα σουτάρει και θα υποχρεώσει Ζάχο σε μια εντυπωσιακή απόκρουση.

58’ Εκτέλεση κόρνερ κεφαλιά του Κυζιρίδη η μπάλα κοντράρει κόρνερ.

73’ Σουτ του Γκόλια μπλοκάρει εύκολα ο τερματοφύλακας.

75’ Εκτέλεση κόρνερ κεφαλιά του Γραικού η μπάλα άουτ.

84’ Σουτ του Κωστή διώχνει ο Ζάχος σε κόρνερ.

88’ Μεγάλη ευκαιρία με τον Κωστή να μην μπορεί να νικήσει με σουτ τον Ζάχο

94’ Μεγάλη ευκαιρία με τον Ευαγγέλου να μην μπορεί να στείλει την μπάλα στα δίκτυα.

95’ Δεύτερη κίτρινη στον Σαμπανέι κόκκινη μετά την λήξη του αγώνα .

Διαιτητής του αγώνα ο κ. Πάνος  με βοηθούς τον κ. Φαλτάκα και τον κ. Φραγκούλη

ΚΡΟΝΟΣ ΑΡΓΥΡΑΔΩΝ: (Χονδρογιάννης) Ζάχος, Πουλημένος ,Γραικός, Αχείμαστος, Ανυφαντής, Ντατίδης, , Χατζηδήμας, Χαρτσιάς (69’Κόλινς), Κοιλιάρας (87’ Παπαστεργίου)  Μουζακίτης (90’Ντερτιλής), Κάνεφ (35’Σπαχίου)

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ : (Γκόγκιτς) Σταματόπουλος, Καζανάς (69’Σεντεμέντες) , Γκόλιας , Νικολακόπουλος, Ευαγγέλου, Γκάρετ, Στεργίδης (76’Κωστής), Γιαννόπουλος (85’Γιαννόπουλος), Γραμματικόπουλος, Κυζιρίδης (72’Βακράκος), Σαμπανέι.

Ανακοίνωση του Nafpaktianews.gr

Είναι κάποιες στιγμές που τα λόγια δεν φτάνουν για να πεις απλά ένα ευχαριστώ. Η ομάδα του Nafpaktianews.gr συνεχίζει τις ζωντανές μεταδόσεις στα γήπεδα της Γ’Εθνικής από την αρχή της χρονιάς.

Σε όλα τα γήπεδα η φιλοξενία είναι απίστευτη από όλα τα σωματεία αλλά και από τους φιλάθλους. Αυτή την φορά στην Κέρκυρα όμως οι φίλαθλοι του σημερινού αντιπάλου του Ναυπακτιακού Αστέρα  μας επιφύλαξαν μια ευχάριστη έκπληξη που μας γεμίζει ευθύνη αλλά και μας κάνει ιδιαίτερα χαρούμενους  να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας.

Εκτός από το ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους φιλάθλους του Κρόνου θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε  και την διοίκηση του Κρόνου Αργυράδων για την απίστευτη φιλοξενία.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr