Ήττα για τον Ναυπακτιακό Αστέρα στην Άρτα

Την ήττα με 2-0  γνώρισε ο Ναυπακτιακός Αστέρας στην Άρτα με αντίπαλο την τοπική Αναγέννηση. Το παιχνίδι διεξήχθη στο μεγαλύτερο μέρος του υπό βροχή δυσκολεύοντας το έργο των ποδοσφαιριστών.

Αυτή η ήττα είναι η τέταρτη συνεχόμενη για την ομάδα της Ναυπάκτου που την επόμενη αγωνιστική θα δώσει ακόμη έναν εκτός έδρας αγώνα απέναντι στον ανεβασμένο αγωνιστικά Τηλυκράτη στην Λευκάδα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Ναυπακτιακός ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι και απείλησε πρώτος την αντίπαλη εστία χωρίς ωστόσο να καταφέρει να φτάσει στο γκολ. Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι έφεραν το παιχνίδι στα ίσια και κατάφεραν  να φτάσουν στο γκολ σε μία από τις επισκέψεις τους στην εστία του Πετσίνη στο 34’ με ψύχραιμο πλασέ του Σιδηρόπουλου, γκολ που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η ομάδα της Άρτας ήταν καταιγιστική χάνοντας πολλές ευκαιρίες για γκολ.

Το φιλμ  αγώνα:

6′ Απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Κονιδά η μπάλα κοντράρει στο τοίχος , κόρνερ.

13′ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Νταλάκα, η μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι 

24′ Δυνατό σουτ από τον Καζανά λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή η μπάλα κοντράρει στα σώματα , δύσκολα σε κόρνερ ο τερματοφύλακας.

31′ Πάσα  του Παπαρούνη για τον Μπότσαρη ο οποίος αφήνει ωραία  την μπάλα όμως το σουτ που επιχείρησε έστειλα την μπάλα άουτ.

34’ ΓΚΟΟΟΛ  Ο Παπακίτσος ωραία για τον Σιδηρόπουλο μέσα στην περιοχή, με τον δεύτερο να  κατεβάζει ωραία  τη μπάλα και με ψύχραιμο πλασέ κάτω από τα πόδια του τερματοφύλακα έκανε το 1-0.

43′ Εκτέλεση κόρνερ του  Κοκκά κεφαλιά του Πέκεζ εύκολα θα μπλοκάρει ο τερματοφύλακας.

48’ Ωραία πάσα του Σιδηρόπουλου στον Μπότσαρη ο οποίος μπήκε στην περιοχή ξεπέρασε και τον Πετσίνη όμως ο Πέκεζ με ωραία προβολή  εμπόδισε το παίκτη της Αναγέννησης με την μπάλα να σταματάει στο κάθετο δοκάρι.

56’ Σουτ του Σιδηρόπουλου η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι , μεγάλη ευκαιρία για την Αναγέννηση.

68’ Λάθος από τους παίκτες του Ναυπακτιακού στη μεσαία γραμμή , ο Μαργαρίτης θα βγεί στην κόντρα μόνος απέναντι από τον Πετσίνη ο οποίος θα αποκρούσει εντυπωσιακά με τα πόδια.

72’ ΓΚΟΟΟΛ Κεφαλιά πάσα του Σιδηρόπουλου ο Μπότσαρης με δυνατός σουτ στην κίνηση νίκησε τον Πετσίνη κάνοντας το 2-0.

87’Ωραία σέντρα του Καζανά κεφαλιά του Θεοχάρη η μπάλα θα περάσει άουτ.

94’ Μεγάλη ευκαιρία για την Αναγέννηση στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον Σιδηρόπουλο από θέση τετ α τετ να πλασάρει άουτ.

Διαιτητής: Φίτσας Βασίλης (Πρέβεζας/Λευκάδας)

Βοηθοί: Φραγκούλης Παύλος (Πρέβεζας/Λευκάδας) – Νάστος Ζώης (Πρέβεζας/Λευκάδας)

Παρατηρητής: Καλφόγλου Γιώργος (Θεσπρωτίας)

Αναγέννηση Άρτας : ( Νταλάκας) Παπαϊωάννου, Χεμπέγια, Παππάς, Παπαρούνης (66’Κράμπης), Γιαννούλης, Μανιώτης, Μαργαρίτης (87’Κατσαρός), Νταλάκας (70’Σχισμένος), Παπακίτσος Δ., Μπότσαρης, Σιδηρόπουλος .

Ναυπακτιακός Αστέρας : (Κάκκος) Πετσίνης, Καζανάς, Πεκέζ, Θωμόπουλος, Καλαμποκάς, Σταθόπουλος (73’Γιαννόπουλος), Βαρουξάκης, Κοκκάς, Κονιδάς (89’Τσεκούρας), Θεοχάρης, Φατίγκα (45’Τσότρας).

Πηγή: nafpaktianews.gr

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr