ΑΟ Ανατολής: Εξώδικη διαμαρτυρία για τον αγώνα με την ΑΕΜ

Το Δ.Σ. του Αθλητικού Ομίλου Ανατολής μετά τα έκτροπα που συνέβησαν, εις βάρος της ομάδος μας, στον αγώνα Α.Ε. Μεσολογγίου – Α.Ο. Ανατολής Ιωαννίνων την Κυριακή 09-02-2020, στο ακατάλληλο γήπεδο της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας, συνεδρίασε εκτάκτως, σήμερα Δευτέρα 10-02-2020 και ώρα 19.30 και αποφάσισε ομόφωνα την σύνταξη και αποστολή της κατωτέρω εξώδικης διαμαρτυρίας, προς όλους εσάς που ενδιαφέρεστε και αγωνιάτε για το “εύ αγωνίζεσθε”.

Γνωρίζουμε εκ των προτέρων ότι αγωνιστικά (βαθμολογικά) δεν θα κερδίσουμε κάτι, θεωρούμε όμως υποχρέωση μας, καθήκον μας, έναντι, στο πως όλοι εμείς αντιλαμβανόμαστε το “εύ αγωνίζεσθε”, την σύνταξη και αποστολή της κατωτέρω εξώδικης διαμαρτυρίας.

ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

Διαβάζοντας προσεκτικά το φύλλο αγώνος διαπιστώσαμε με μεγάλη έκπληξη, την “έντεχνη” προσπάθεια που έκανε ο superleague2 διαιτητής, κ. Κολυτάς,και ο παρατηρητής του αγώνα, στην σύνταξη του φύλλου αγώνος, ώστε να μειωθεί το μέγεθος των εκτρόπων που συνέβησαν, “έκανα οτι μπορούσα για την σύνταξη του φύλλο αγώνα, για να πέσετε στα μαλακά”, ήταν η φράση του παρατηρητή αγώνα προς αξιωματούχο της γηπεδούχου ομάδος κατά την έξοδο του από το γραφείο των διαιτητών.

Αξιότιμοι κύριοι της ΚΕΔ,
αξιολογήσατε ως “υψίστης επικινδυνότητας” το συγκεκριμένο παιχνίδι και ορίστηκε ο superleague2 διαιτητής, κ. Κολυτάς, για την εκτέλεση αυτής της αποστολής.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ο κ. Κολυτάς σας εξέθεσε με τις αποφάσεις του καθ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Αγωνιστικά, με τις χειρουργικές του αποφάσεις εις βάρος της ομάδος μας, μας στέρησε πολύτιμους βαθμούς, καταλογίζοντας ανύπαρκτο πέναλτι στο τρίτο λεπτό της συνάντησης μετά από υπόδειξη του Α’ επόπτη, παρότι ο ίδιος ήταν δίπλα στην φάση. Στο δε ενενηκοστό τρίτο λεπτό προηγήθηκε καταφανέστατο φάουλ εις βάρος του αμυντικού μας, πριν την συνέχιση της φάσης και επίτευξης του δεύτερου τέρματος των γηπεδούχων.

Πειθαρχικά δεν εφάρμοσε τους κανονισμούς, δεν προστάτεψε τους θεσμούς.

Δεν μπορούμε να αποδείξουμε με τηλεοπτικό υλικό τις αδικίες που διέπραξε το διαιτητικό τρίο, καθόσον αφενός μεν ο αθλητικός ανταποκριτής από τα Ιωάννινα προπηλακίστηκε από τους οπαδούς της γηπεδούχου ομάδας και αναγκάστηκε να μην περιγράφει τον αγώνα, αφετέρου δε, ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ, για πρώτη φορά δεν υπήρχε τηλεοπτική κάλυψη του αγώνα από τα τοπικά τηλεοπτικά κανάλια.

Αναρωτιόμαστε, δεν υπάρχουν άλλοι αξιολογημένοι διαιτητές των οποίων η εντοπιότητα δεν έχει σχέση με τις ομάδες του ομίλου μας;

Αναρωτιόμαστε, δεν σας πέρασε από το μυαλό η εντοπιότητα του ορισθέντος διαιτητικού τρίου;

Αξιότιμοι κύριοι της Επιτροπής Διενέργειας του Πρωταθλήματος Γ Εθνικής,
γνωρίζατε ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι αξιολογημένο ως “υψίστης επικινδυνότητας”.

Σας ρωτάμε εάν ο παρατηρητής του αγώνα ήταν ενήμερος γι αυτό, καθόσον η Αστυνομική Δύναμη προσήλθε στο δέκατο λεπτό με την έναρξη των πρώτων επεισοδίων, όπως ο ίδιος μας ενημέρωσε.

Διαβάζοντας εσείς το εντέχνως γραμμένο φύλλο αγώνος, τι άποψη έχετε, έπρεπε να συμβεί το μοιραίο και μετά από τέσσερις διακοπές, όπως περιγράφονται στο φύλλο αγώνα, για να γίνει διακοπή στο παιχνίδι;

Ερωτηθής ο κ. Κολυτάς από τον εκπρόσωπο της ομάδος μας, τι άλλο πρέπει να συμβεί, τι περιμένεις, γιατί δεν διακόπτεις τον αγώνα (όταν οι οπαδοί έσπασαν την πόρτα πίσω από τον Β’ επόπτη και εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο) και αφού είχαν προηγηθεί τρεις συστάσεις περί διακοπής, ο Επιλεγμένος κ. Κολυτάς απάντησε “είσαι έμπειρος παράγοντας και ξέρεις ότι δεν μπορείς να φύγεις σήμερα από εδώ”. 

Αναφέρει επανειλημμένως το φύλλο αγώνος τις προσπάθειες των αξιωματούχων της γηπεδούχου ομάδας για την απομάκρυνση των τραμπούκων οπαδών της γηπεδούχου ομάδας, οπαδοί οι οποίοι μας έβριζαν, μας έφτυναν, μας πετούσαν πέτρες από την ώρα προσέλευσης μας.

Εσείς τι συμπεραίνετε;

Υπήρχε ή δεν υπήρχε Αστυνομική Δύναμη στο γήπεδο;

Υπήρχε ή δεν υπήρχε προμελετημένο σχέδιο τρομοκρατίας στο γήπεδο;

Είναι τυχαία σύμπτωση η στάση της Αστυνομικής Δύναμης, με το γεγονός ότι ο πρόεδρος της Α.Ε. Μεσολογγίου είναι αξιωματούχος της Αστυνομικής Δύναμης Μεσολογγίου;

Αξιότιμοι κύριοι της Επιτροπής Διενέργειας του Πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής,

Αξιότιμοι κύριοι της ΚΕΔ,

Γνωρίζετε την μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε για την επιβίωση των ομάδων μας.

Σας δηλώνουμε ότι είμαστε δίπλα σας, στήριγμα σας, στην προσπάθεια σας για το “εύ αγωνίζεσθε”.

Σας ζητούμε όμως να αποδώσετε ευθύνες και να είστε αμείλικτοι, τιμωρώντας παραδειγματικά τους υπευθύνους.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόησή σας.

Με εκτίμηση

Δ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗΣ

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr