Ναυπακτιακός: Αισιοδοξία ενόψει της νέας χρονιάς, νέα γενική συνέλευση και εκλογές στις 5/7

Ο Ναυπακτιακός τώρα θέλει τον κόσμο δίπλα του!!!

Σε καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η γενική συνέλευση με θέματα την ενημέρωση για τον οικονομικό και διοικητικό απολογισμό της χρονιάς που τέλειωσε. Την Κυριακή στις 12:00 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη γενική συνέλευση μαζί με εκλογές για την ανάδειξη της νέας διοίκησης της ομάδας. Όπως ενημέρωσε ο πρόεδρος Μιχάλης Δρόσος υπάρχει ενδιαφέρον από άτομα που αγαπούν την ομάδα να συμμετέχουν στην νέα διοίκηση . Αυτό που φαίνεται πάντως είναι όλα θα μπουν σύντομα στο δρόμο τους για την μεγαλύτερη και πιο ιστορική ομάδα της Ναυπακτίας που θα συνεχίσει με νέο όραμα , αισιοδοξία και ελπίδα στην Γ’Εθνική κατηγορία.

Σε αυτή την προσπάθεια χρειάζεται όμως και η συμμετοχή του κόσμου και δυναμική παρουσία στις επερχόμενες εκλογές και στην εγγραφή νέων μελών στην ομάδα.Ο Ναυπακτιακός Αστέρας αυτή την νέα χρονιά που ξεκινά δεν πρέπει να είναι μόνος του θα πρέπει όλοι να στηρίξουμε αυτή την νέα προσπάθεια που θα ξεκινήσει.

Ο πρόεδρος της ομάδας κ. Δρόσος εκτός από τον οικονομικό και διοικητικό απολογισμό ευχαρίστησε και όσους συμμετείχαν στην φετινή προσπάθεια της ομάδας.

Ραντεβού την Κυριακή στις 12:00 στο κτίριο Ναυπακτία.

Πηγή: nafpaktianews.gr

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr