Νέα σελίδα για τον Ναυπακτιακό, νέος πρόεδρος ο Νίκος Στάικος

-Νέα σελίδα στον Ναυπακτιακό Αστέρα.

-Όλα δείχνουν ότι νέος πρόεδρος θα είναι ο Νίκος Στάικος.

Ο Ναυπακτιακός  Αστέρας αλλάζει σελίδα και συνεχίζει με ελπίδα και αισιοδοξία στην ΓΈθνική κατηγορία. Όχι για να κατακτήσει ανόδους  , αλλά να παίξει καλό ποδόσφαιρο και να φέρει τον κόσμο ξανά στο γήπεδο. Η οργάνωση ,η συμμετοχή , η επιμονή στους στόχους και το οικογενειακό κλίμα που δείχνει ότι θα έχει φέτος ο Ναυπακτιακός είναι αυτό που μπορεί να δώσει ελπίδες για ανόδους οι οποίες θα έρθουν με προγραμματισμό και μέσα από σωστές επιλογές χωρίς ωστόσο να είναι αυτοσκοπός της νέας διοίκησης που θα προκύψει. Δεν περισσεύει κανείς , ο Ναυπακτιακός διαφημίζει την Ναυπακτία και θέλει στο πλευρό τον κόσμο , τον Δήμο Ναυπακτίας και όλους τους φορείς.

Η τρίτη και καθοριστική γενική συνέλευση.

Η τρίτη και καθοριστική γενική συνέλευση για την ομάδα της Ναυπάκτου έβγαλε νέο συμβούλιο το οποίο όπως είχε υπάρξει ενημέρωση ήταν υπερπλήρης και είχε μεγαλύτερη συμμετοχή από κάθε άλλη φορά τα τελευταία χρόνια.

Ποιο θα είναι το νέο διοικητικό συμβούλιο της ομάδας της Ναυπάκτου.

Δρόσος Μιχάλης, Παπαζήσης Ζήσης, Τσιμιτσέλης Γεώργιος, Στάΐκος Νικόλαος, Τσιακούμης Αλέκος, Κυρίτσης Γρηγόρης, Χολέβας Δημήτριος, Καρκαβίτσας Νικόλαος, Σιαμαντάς Γεώργιος.

Ποιος θα είναι ο πρόεδρος ;

Πρόεδρος θα είναι αυτός που θα  ψηφιστεί  στην πρώτη συνεδρίαση του συμβουλίου της ομάδας και σύμφωνα με τις πληροφορίες και όπως όλα δείχνουν είναι ότι  θα είναι ο Νίκος Στάικος και θα υπάρξει επίσημη ενημέρωση αμέσως μετά την συνεδρίαση.

Ο Νίκος Στάικος δεν είναι άγνωστος στον Ναυπακτιακός έχει υπάρξει ξανά πρόεδρος στην ιστορική ομάδα της Ναυπακτίας και πάντα ήταν απλός στρατιώτης σε κάθε προσπάθεια της είτε ως μέλος του διοικητικού συμβουλίου είτε ως απλός φίλαθλος της ομάδας.

Αυτό που σας είχαμε πει ξανά ήταν ότι το κενό που υπήρχε στην φετινή προσπάθεια ήταν στη θέση του προέδρου . Δεν ήταν εύκολο για τον Νίκο Στάικο να αναλάβει και το έκανε κάτω από πιέσεις των ανθρώπων που βρίσκονται κοντά στην ομάδα. Η εμπειρία του στη θέση είναι σημαντική για τον Ναυπακτιακό και την κατηγορία που αγωνίζεται  αν και λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων θυσιάζει πολλά για να ακολουθήσει αυτό τον νέο δρόμο που λόγω των συνθηκών δεν είναι στρωμένος με δάφνες.

Η ομάδα ιδιαίτερα φέτος θέλει τον κόσμο στο πλευρό της  για να μπορέσει να βάλει τις βάσεις για να μην ξαναζήσει δύσκολες στιγμές. Οι άνοδοι και τα πρωταθλήματα δεν έρχονται με φωτοβολίδες αλλά με οργάνωση , κόπο  και ενότητα. Αυτό που θέλει αυτή την ώρα η ομάδα είναι να κρατήσει όσα θετικά κατάφερε αυτά τα χρόνια να κερδίσει και να αποκτήσει ακόμη περισσότερα. Ας μην ξεχνάμε ότι ο Ναυπακτιακός Αστέρας είναι ένα από τα πιο βαριά ονόματα της Γ’Εθνικής και αυτό κανείς δεν πρέπει να το ξεχνά.

Κλείνοντας πρέπει να αναφερθούμε και στην παρουσία αρκετών φίλων της ομάδας που βρέθηκαν και συμμετείχαν στην τρίτη γενική συνέλευση της ομάδας δείχνοντας ότι θα είναι παρών και την επόμενη μέρα.

Πηγή: nafpaktianews.gr

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr