Φιλική νίκη για Παναγρινιακό επί του Αστέρα Καμαρούρας

Σε φιλική αναμέτρηση που έγινε στο γήπεδο του Αγίου Κωνσταντίνου ο Παναγρινιακός κέρδισε με 5 - 1 τον Αστέρα Καμαρούλας.

Το παιχνίδι ήταν μια ευκαιρία για το Βασίλη Ξανθόπουλο και τον Πάνο Βραχωρίτη να δοκιμάσουν σχήματα και να δουν την κατάσταση των παικτών τους.

Το ξεκίνημα ήταν εξαιρετικό για τον Παναγρινιακό, που προηγήθηκε με 3 - 0 στο 13ο λεπτό. Στο 5΄ μετά από σέντρα του Βασιλάρη ο Βασίλης Νούλας με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Έξι λεπτά αργότερα ο Μήλιος συνδυάστηκε με το Βασιλάρη που πάσαρε στο Σπύρο Νούλα και αυτός με πλασέ διπλασίασε τα τέρματα του Παναγρινιακού. Στο 13΄ ο Βασιλόγιαννης πάσαρε στο Σπύρο Νούλα που σε κενή εστία έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα για το 3 - 0. 

Στο 15ο λεπτό του δευτέρου μέρους ο Νάκος με μακρινό σουτ έκανε το 4 - 0 και πέντε λεπτά αργότερα μετά από εκτέλεση κόρνερ του Τηλιγάδα ο Παναγιωτόπουλος με κεφαλιά μείωσε για τον Αστέρα. Στο 27ο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου ο Σπύρος Νούλας με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 5 - 1.

Πηγή: websports.gr

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr