Φιλική νίκη για Ναυπακτιακό επί του Φωκικού (vid)

Την νίκη με 4-2 πήρε ο Ναυπακτιακός στο φιλικό αγώνα απέναντι στην ομάδα του Φωκικού. Η ομάδα της Ναυπάκτου πήρε το προβάδισμα λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου με γκολ του Γκέτσι που ευστόχησε από την άσπρη βούλα.

Στην επανάληψη ο Ναυπακτιακός ξεκίνησε με μια πολύ καλή φάση για την ομάδα του Δημήτρη Τομπάζη όμως οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με γκολ του Μπανιώτα ισοφαρίζοντας το παιχνίδι με ωραία κοντινή κεφαλιά.

Λίγο αργότερα ο Αντωνίου μετά από εκτέλεση κόρνερ με σουτ στη κίνηση θα νικήσει από κοντά τον τερματοφύλακα του Ναυπακτιακού Αστέρα. Το παιχνίδι στη συνέχεια είχε αρκετές φάσεις με το Ναυπακτιακό να έχει την υπεροχή και να φτάνει στο τρίτο γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Θεοχάρη.

Οι φιλοξενούμενοι στη συνέχεια θα προσπαθήσουν να πιέσουν όμως οι παίκτες του Δημήτρη Τομπάζη καθάρισαν το παιχνίδι κλείνοντας τους διαδρόμους και σε μια υποδειγματικά καλά εκτελεσμένη αντεπίθεση ο Ευαγέλλου θα είναι ο τελικός αποδέκτης που με ψύχραιμο πλασέ θα στείλει την μπάλα στα δίκτυα του τερματοφύλακα του Φωκικού διαμορφώνοντας το τελικό 4-2.

Πηγή: nafpaktianews.gr

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr