''Δώρο'' Χρυσανθόπουλου ο Emanuel Pamplo Escudero Argondizza στον Ναυπακτιακό (vid)

Ο πρώην πρόεδρος του Ναυπακτιακού φώναξε παρών!

Ο νέος παίκτης του Ναυπακτιακού Αστέρα Emanuel Pamplo Escudero Argondizza έκανε το απόγευμα της Παρασκευής την πρώτη του προπόνηση στο Παπαχαραλάμπειο στάδιο Ναυπάκτου ενθουσιασμένος για την νέα του ομάδα.

Ο νέος ποδοσφαιριστής του Ναυπακτιακού Αστέρα είναι το δώρο στη διοίκηση της ομάδας από τον πρώην πρόεδρο του Ναυπακτιακού Αστέρα Λάμπρο Χρυσανθόπουλο που συνεχώς βρίσκεται κοντά στην αγαπημένη του ομάδα και κάνει πράξη αυτό που είχε γράψει πριν λίγο καιρό στην προσωπική του σελίδα στο facebook.

Ο νέος ποδοσφαιριστής της ομάδας της Ναυπάκτου έχει πολύ καλά στοιχεία , τεχνική , ταχύτητα και έφεση στο σκοράρισμα όπως και πολύ καλές εκτελέσεις από στημένες φάσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αργεντίνος ποδοσφαιριστής δεν θα είναι το μοναδικό δώρο του κ. Χρυσανθόπουλου στο Ναυπακτιακό αλλά θα έχουμε κι άλλες  μεταγραφές τις επόμενες ημέρες.

Πηγή: nafpaktianews.gr

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr