Ιδανική πρεμιέρα για τον Παναγρινιακό στη Γ΄Εθνική

Ιδανικά ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στον 5ο Όμιλο της Γ΄ Εθνικής ο Παναγρινιακός, που κέρδισε στο γήπεδο του Αγίου Κωνσταντίνου την Κέρκυρα με 5 - 1.

Η ομάδα του Βασίλη Ξανθόπουλου προηγήθηκε λίγο πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου και "καθάρισε" το ματς στο πρώτο δεκάλεπτο του δευτέρου μέρους. Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι, πίεσαν, αλλά δεν απείλησαν ιδιαίτερα την εστία του Πετράκη.

Οι Κερκυραίοι προσπάθησαν να ανέβουν μετά το 25ο λεπτό, χωρίς όμως να καταφέρουν να δυσκολέψουν τους αντιπάλους τους. Στο 42ο λεπτό ο Μήλιος με όμορφη πάσα έβγαλε σε θέση τετ α τετ το Βασιλάρη, αυτός πρόλαβε τον Πετράκη και με ψηλοκρεμαστό πλασέ άνοιξε το σκορ για τον Παναγρινιακό.

Οι παίκτες του Βασίλη Ξανθόπουλου μπήκαν πολύ δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και μέσα σε 9 λεπτά μετέτρεψαν το ρευστό 1 - 0 σε 4 - 0. Στο 47΄ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Γκόλια ο Μήλιος με κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα του Παναγρινιακού και τέσσερα λεπτά αργότερα ο Βασιλόγιαννης πάσαρε στο Ντούλια, που με σουτ πέτυχε το τρίτο γκολ της ομάδας του. Στο 54΄ ο Γκόλιας έβγαλε τη σέντρα από αριστερά και ο Στέφανος Φραγκούλης με κεφαλιά έκανε το 4 - 0.

Στο 69΄ ο Κούσης βγήκε σε τετ α τετ με τον Πετράκη, όμως καθυστέρησε και τον πρόλαβε ο Αυλωνίτης και δύο λεπτά αργότερα ο Μπραχιματάι μείωσε για την Κέρκυρα. Με τη συμπλήρωση 90 λεπτών ο Κούσης βγήκε απέναντι στον Πετράκη, τον πέρασε και σε κενή εστία διαμόρφωσε το τελικό 5 - 1.

Το φιλμ του αγώνα.

12΄ Σέντρα του Βασιλάρη από αριστερά ο Στέφανος Φραγκούλης πήρε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ.

19΄ Κόρνερ του Βασιλάρη από αριστερά με πάσα στο Βασιλόγιαννη που έκανε το γύρισμα, με τη μπάλα να περνάει από όλους και να φεύγει άουτ.

42΄ Γκολ. Ο Μήλιος με γέμισμα βγάζει το Βασιλάρη σε τετ α τετ με τον Πετράκη και ο παίκτης του Παναγρινιακού προλαβαίνει τον τερματοφύλακα του Α.Ο.Κ. και με ψηλοκρεμαστό πλασέ κάνει το 1 - 0.

47΄ Γκολ. Κόρνερ του Γκόλια από δεξιά ο Μήλιος με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 2 - 0.

51΄ Γκολ. Ο Βασιλογιάννης πασάρει στο Ντούλια που από δεξιά στην περιοχή απέναντι από τον Πετράκη σουτάρει στα δίχτυα για το 3 - 0.

54΄ Γκολ. Σέντρα του Γκόλια από αριστερά ο Στέφανος Φραγκούλης με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα στο αριστέρό "Γ" της εστίας κάνοντας το 4 - 0.

69΄ Ο Κούσης βγαίνει σε τετ α τετ με τον Πετράκη, όμως καθυστερεί και ο Αυλωνίτης προλαβαίνει και διώχνει.

71΄ Γκολ. Γύρισμα του Μπουντάνι από αριστερά ο Μπραχιματάι με πλασέ μειώνει σε 4 - 1.

79΄ Εκτέλεση φάουλ του Σπύρου Νούλα η μπάλα πέρασε λίγο άουτ. 90΄ Σουτ του Μποτίνι από πλάγια δεξιά η μπάλα έφυγε άουτ.

90΄ Γκολ. Ο Κούσης βγαίνει σε τετ α τετ με τον Πετράκη, τον περνάει και σε κενή εστία σκοράρει για το τελικό 5 - 1.

ΠΑΝΑΓΡΙΝΙΑΚΟΣ (Βασίλης Ξανθόπουλος): Παρδαλός, Καλοκαίρης, Γκόλιας (58΄ Κούσης), Παναγιωτόπουλος, Φραγκούλης Α., Σαμψώνας, Ντούλιας, Μήλιος (80΄ Ψηφής), Φραγκούλης Σ. (63΄ Αντωνόπουλος), Βασιλάρης (80΄ Κοκώνης), Βασιλόγιαννης (63΄ Νούλας Σ.).

Α.Ο. ΚΕΡΚΥΡΑ (Κωνσταντίνος Χριστοφοράκης): Πετράκης, Φουρίκης, Αυλωνίτης, Γουλιαρμής, Νταρλαγιάννης, Τζώρας, Γιώγας (83΄ Μεριάνος), Μποζίκης, Μποτίνι, Μπουντάνι, Μπραχιματάι.

Πηγή: websports.gr

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr