Π. Διακοφώτης: «Υπάρχει τρόπος για τη Γ' Εθνική, αύριο θα ξέρουμε»

Σίγουρος ότι αύριο Παρασκευή θα υπάρξει οριστική απάντηση από τους λοιμωξιολόγους όσον αφορά την έναρξη ή όχι του των πρωταθλημάτων Football League και Γ' Εθνικής, δηλώνει ο Παναγιώτης Διακοφώτης.

Το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ μίλησε στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί και τις προϋποθέσεις κάτω από τις οποίες μπορούν να ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα.

«Την Παρασκευή (αύριο) θα γνωρίζουμε. Το είπε ο Αυγενάκης, το είπε ο Χαρδαλιάς, οπότε θα υπάρχει απόφαση, δεν είναι όπως τις προηγούμενες φορές. Αναφέρομαι στη Football League, αλλά και τη Γ' Εθνική», τόνισε ο κ. Διακοφώτης, ενώ στην ερώτηση για το ποιος θα χρηματοδοτήσει τα τεστ στους ποδοσφαιριστές των ομάδων της Γ' Εθνικής, απάντησε: «Εμείς έχουμε κάνει μία πρόταση στον υπουργό Εσωτερικών, Μάκη Βορίδη και δείχνει ότι μπορεί να προχωρήσει. Να διενεργούν δηλαδή τα τεστ οι Δήμοι και οι Περιφέρειες. Πιστεύω ότι μπορεί να γίνει».

Oμως το ίδιο δεν μπορεί να γίνει στο ερασιτεχνικό, όπως αναφέρει το μέλος της ΕΕ της ΕΠΟ. «Κοιτάξτε, το ερασιτεχνικό είναι μια άλλη κουβέντα. Αυτό πάει για πιο μετά. Εκεί μόνο με θερμομέτρηση μπορεί να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, δύσκολα θα εφαρμοστεί το μέτρο των τεστ. Ομως πρώτα πρέπει να ξεκινήσουν οι άλλες κατηγορίες, να δούμε πώς θα πάει και μετά θα πάρει σειρά το ερασιτεχνικό, αν και εφόσον δοθεί το πράσινο φως».

Πηγή: pelop.gr | ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΓΕΡΟΓΙΑΝΝΗΣ

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr