Γ΄Εθνική: Τριπλή μεταγραφική ενίσχυση για την Αναγέννηση Άρτας

Τα κενά που άφησαν οι ποδοσφαιριστές που δεν θα ενισχύσουν την ομάδα στην επανέναρξη του πρωταθλήματος ξεκίνησε να καλύπτει η Αναγέννηση Άρτας.

Οι αποχωρήσεις από το ρόστερ είναι αρκετές, όμως αρκετές θα είναι και μεταγραφικές προσθήκες που θα κάνει η διοίκηση της Αναγέννησης στην προσπάθεια που θα κάνει η αρτινή ομάδα ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής. Στην "Α" λοιπόν θα συνεχίσει την καριέρα του ο 26χρονος αριστεροπόδαρος μεσοεπιθετικός Λάμπρος Μπαλαδήμας, ο οποίος από το καλοκαίρι του 2019 αγωνιζόταν στη Δόξα Ωρωπού, ενώ έχει αγωνιστεί στη Γ' Εθνική με τις φανέλες του Σκουφά Κομποτίου και της Αμβρακίας Κωστακιών, ενώ για ένα εξάμηνο άνηκε και στο ρόστερ του Καραϊσκάκη, στην πρώτη του χρονιά στη Football League.

Επιπλέον, στην ομάδα επιστρέφει ο 18χρονος εξτρέμ Φώτης Μαλτέζος που αποκτήθηκε το καλοκαίρι από τον πρωταθλητή Σκουφά Κομποτίου με το οποίον πέρυσι σκόραρε 4 τέρματα και στη συνέχεια επέστρεψε ξανά ως δανεικός στην ομάδα του Κομποτίου, με τον δανεισμό του φυσικά να διακόπτεται αφού δεν θα υπάρξει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου συνέχεια στα τοπικά πρωταθλήματα.

Επιστροφή στην ομάδα έπειτα από αρκετά χρόνια και για τον 26χρονο τερματοφύλακα Γιώργο Νικολάου, που μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί σε Εθνικό Φιλιππιάδας, Αμβρακία Κωστακιών και ΑΕΜ Μέλισσα.

Τέλος, να θυμίσουμε ότι μέχρι στιγμής παρελθόν από την Αναγέννηση αποτελούν οι τερματοφύλακες Γιώργος Πατσιούρας και Δημήτρης Παππάς, οι Γιαννιώτες Τέλης ΚαραγιαννίδηςΣπύρος ΦωλίναςΧρήστος Σκανδάλης και Στέφανος Παπαρούνας, καθώς και ο Πρεβεζιάνος Κώστας Γκολάκου, ενώ με τον Πιερικό κάνει προπονήσεις ο Φώτης Ροβίνας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες των τελευταίων ημερών δύσκολα θα συνεχίσουν στην ομάδα και κάποιοι από τους βασικούς αρτινούς ποδοσφαιριστές της ομάδας, ενώ παρελθόν αποτελεί από τον Νοέμβριο και ο Αλέξανδρος Παπακίτσος.

Πηγή: artagoal.gr

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr