Αναγέννηση Άρτας: «Σε υψηλούς ρυθμούς η προετοιμασία ενόψει του παιχνιδιού με την ΑΕΜ»

Η ανάρτηση του συλλόγου μέσα από τα social media:

«Σε υψηλούς ρυθμούς και με πολύ μεγάλη διαθεση από όλους συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας μας στο γήπεδο των Κωστακιών ενόψει της επανέναρξης του Πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής, ενώ με οργασμό μεταγραφικών κινήσεων ενισχύεται το έμψυχο δυναμικό της ομάδας μας.

Είναι πολύ συγκινητικό που σχεδόν όλοι οι παλιοί ποδοσφαιριστές, όλοι οι νεοαποκτηθέντες καθώς και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας δέχτηκαν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους χωρίς αμοιβή.

ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΡΤΙΝΟΙ και ΠΑΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ

Η Διοίκηση θα ήθελε να εκφράσει τις ευχαριστίες της σε όλα τα Σωματεία και τους ποδοσφαιριστές της ευρύτερης περιοχής της Άρτας για τη συνεργασία και τη διάθεσή τους να βοηθήσουν την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ.

Φίλοι της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ, σ' αυτές τις δύσκολες στιγμές, που ζούμε λόγω της πανδημίας, η ομάδα μάς χρειάζεται όλους κοντά της.

Δίνουμε το παρόν με όποιον τρόπο μπορεί ο καθένας μας και από οποιαδήποτε θέση.

Σ' αυτό το κάλεσμα δεν μπορεί να λείψει κανένας και για κανένα λόγο, ξεκινώντας από τις Αρχές του τόπου και φτάνοντας μέχρι τους ποδοσφαιριστές, τους φιλάθλους και όλους τους Αρτινούς .

Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ είναι η ομάδα μας, κομμάτι της ιστορίας της πόλης μας.

ΚΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ».

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr