Μοιρασιά στην επιστροφή για Παναγρινιακό και Αχέρων Καναλακίου

Στην επανεκκίνηση του πρωταθλήματος στον 5ο Όμιλο της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας Παναγρινιακός και Αχέρων Καναλακίου έμειναν στο 0 - 0 στο παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο του Αγίου Κωνσταντίνου.

Οι δύο ομάδες είχαν καλές στιγμές στο παιχνίδι, όμως οι δύο τερματοφύλακες με καλές επεμβάσεις κράτησαν το μηδέν. Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία ανήκε στον Αχέροντα με το Βέρμπη να κάνει το σουτ μέσα από την περιοχή και τον Παρδαλό να διώχνει στη δεξιά του γωνία στο 22ο λεπτό.

Οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο 31΄ με το Γκόλια να πλασάρει και τον εξερχόμενο Βλάχο να διώχνει και στις καθυστερήσεις ο Γκασούκας βγήκε τετ α τετ με το Βλάχο, με τον τερματοφύλακα του Αχέροντα να διώχνει και στη συνέχεια να μαζεύει στην προσπάθεια του Ντούλια να τον περάσει.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι πήραν μέτρα στο γήπεδο, όμως δεν είχαν την κλασική ευκαιρία, ενώ ο Παναγρινιακός στις αντεπιθέσεις του δεν απείλησε την αντίπαλη εστία και το 0 - 0 παρέμεινε μέχρι το τελικό σφύριγμα του Φωκά.

Στο 85΄ οι παίκτες του Αχέροντα ζήτησαν πέναλτι σε σέντρα του Ντόκου, με τη μπάλα να βρίσκει στον Άγγελο Φραγκούλη, όμως ο διαιτητής έδειξε κόρνερ. Με το αποτέλεσμα αυτό η ομάδα του Καναλακίου παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας φτάνοντας τους 10 βαθμούς, ενώ στους 7 ανέβηκε ο Παναγρινιακός.

Το φιλμ του αγώνα.

10΄ Σουτ του Ντόκου η μπάλα έφυγε πάνω από το δοκάρι.

13΄ Σέντρα του Τάτση από αριστερά κεφαλιά του Βέρμπη η μπάλα πέρασε άουτ.

22΄ Σουτ του Βέρμπη ο Παρδαλός στη δεξιά του γωνία διώχνει τη μπάλα.

23΄ Σουτ του Εμβραίζογλου έξω από την περιοχή απέκρουσε ο Παρδαλός.

28΄ Σουτ του Τάτση η μπάλα κοντράρει στο Βέρμπη και στη συνέχεια νέο σουτ του Γεωργάκη η μπάλα βρίσκει ξανά στο Βέρμπη και καταλήγει άουτ.

31΄ Κάθετη πάσα του Βασιλάρη ο Γκόλιας απέναντι στο Βλάχο που βγήκε από την εστία του πλασάρει και διώχνει ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων με το στήθος.

31΄ Εκτέλεση φάουλ του Βέρμπη απέκρουσε ο Παρδαλός.

38΄ Συρτό σουτ του Κυριάκη απέκρουσε ο Παρδαλός.

41΄ Σουτ του Μανιώτη η μπάλα έφυγε άουτ.

45+1΄ Ο Γκασούκας κερδίζει την κόντρα από το Βασιλάκη, βγαίνει απέναντι στο Βλάχο, πλασάρει με τον τερματοφύλακα του Αχέροντα να διώχνει και στη συνέχεια ο Ντούλιας προσπαθεί να περάσει το Βλάχο, που μαζεύει τη μπάλα.

50΄ Σέντρα του Κυριάκη ο Εμβραίζογλου με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα άουτ.

72΄ Σέντρα του Ντόκου κεφαλιά του Βέρμπη η μπάλα πέρασε άουτ.

74΄ Κόρνερ του Κυριάκη ο Βασιλάκης από κοντά πιεζόμενος πήρε την κεφαλιά, όμως η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ.

85΄ Σέντρα του Ντόκου από δεξιά η μπάλα βρίσκει στον Άγγελο Φραγκούλη και καταλήγει κόρνερ, με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται ότι η μπάλα βρήκε στο χέρι και είναι πέναλτι.

90΄ Συρτό σουτ του Βασιλάκη η μπάλα έφυγε άουτ.

ΠΑΝΑΓΡΙΝΙΑΚΟΣ (Βασίλης Ξανθόπουλος): Παρδαλός, Παναγιωτόπουλος (80΄ Καλοκαίρης), Γκόλιας, Καντάνης, Φραγκούλης Α., Σαμψώνας, Ντούλιας (55΄ Βασιλόγιαννης), Μήλιος, Γκασούκας (80΄ Αντωνόπουλος), Βασιλάρης (62΄ Φραγκούλης Σ.), Σκιαδάς.

ΑΧΕΡΩΝ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ (Βαγγέλης Τζιάρρας): Βλάχος, Κωνσταντίνου (66΄ Ντάμπος), Τάτσης, Φράγκος, Βασιλάκης, Μανιώτης, Κυριάκης (78΄ Πότσης), Βέρμπης, Γεωργάκης (78΄ Νικολάου), Ντόκος, Εμβραίζογλου (55΄ Ζδράβος).

Πηγή: websports.gr

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr