Λύση συνεργασίας με Τομπάζη.. Κουρμπανάς ο νέος προπονητής για τον Ναυπακτιακό

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις του συλλόγου:

Δημήτρης Τομπάζης

«Η διοίκηση του Ναυπακτιακού Αστέρα ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον προπονητής Δημήτρη Τομπάζη τον οποίο ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα.

Επίσης του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του».

Νίκος Κουρμπανάς

«Η διοίκηση του ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ανακοινώνει την πρόσληψη του προπονητή Νίκου Κουρμπανά. Ο νέος προπονητής της ομάδας διαθέτει ένα πλούσιο βιογραφικό, καθώς σαν ποδοσφαιριστής φόρεσε για πέντε χρόνια την φανέλα του Παναθηναϊκού, αλλά είχε και συμμετοχές με την Εθνικής Ελλάδος. Επίσης αγωνίστηκε στην Παναχαϊκή, στον Πανιώνιο, στην Κόρινθο αλλά και σε άλλες ομάδες.

Σαν προπονητής ξεκίνησε την καριέρα με τη Μαρκό το 1997 και ακολούθησαν ομάδες όπως η Νίκη Βόλου, η Παναχαϊκή, η Καλλιθέα, ο Ολυμπιακός Βόλου, η Κέρκυρα, η Λαμία, η Καλαμάτα, ο Παναιγιάλειος κ.α. Την περσινή σεζον διετέλεσε προπονητής στον Α.Σ. Ρόδου. Κόουτς σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Ναυπακτιακού.

Ευχόμαστε να έχεις υγεία και να πετύχουμε τους στόχους μας.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr