Μοιρασιά στο Αγρίνιο ανάμεσα σε Παναγρινιακό και ΠΑΣ Θύελλα

Ισόπαλο με 1 - 1 έληξε το παιχνίδι του Παναγρινιακού με τη Θύελλα Μοναστηρακίου για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος του 5ου Ομίλου της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας.

Το αποτέλεσμα αυτό έφερε την ομάδα του Βασίλη Ξανθόπουλου στους 9 βαθμούς, ενώ στους 4 βρίσκεται η Θύελλα.

Οι γηπεδούχοι είχαν δύο καλές στιγμές στα πρώτα λεπτά, όμως οι παίκτες της Θύελλας έφτασαν πρώτοι στο γκολ στο 18ο λεπτό. Ο Αποστόλης Τσιούνης έκανε τη σέντρα, στην πορεία της μπάλας πήγαν οι Σπύρος Κοκώνης και Βασίλης Γκόλιας και από τα πόδια του αμυντικού του Παναγρινιακού η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα.

Οι γηπεδούχοι έχασαν μία ακόμα ευκαιρία με το Σκιαδά στο 19΄ και στο 22΄ μετά από εκτέλεση φάουλ του Βασίλη Γκόλια ο Καντάνης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1 - 1. Στη συνέχεια οι δύο ομάδες προσπάθησαν να απειλήσουν, χωρίς όμως αποτέλεσμα, ενώ στις καθυστερήσεις ο Παναγρινιακός έχασε μεγάλη ευκαιρία με το Βασιλάρη σε τετ α τετ με τον Καραγκούνη να κάνει ψηλοκρεμαστό πλασέ στέλνοντας τη μπάλα άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι άμυνες κυριάρχησαν, με τις φάσεις μπροστά στις δύο εστίες να είναι ελάχιστες και τις δύο ομάδες να μοιράζονται από ένα βαθμό.

Το φιλμ του αγώνα.

 Πάσα του Ντούλια ο Βασιλάρης με κοντινό σουτ έστειλε τη μπάλα άουτ.

 Διαγώνιο σουτ του Βασιλάρη η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ.

18΄ Γκολ. Παράλληλη σέντρα του Αποστόλη Τσιούνη ο Σπύρος Κοκώνης και ο Βασίλης Γκόλιας πηγαίνουν στην πορεία της μπάλας, που την βρίσκει ο αμυντικός του Παναγρινιακού και καταλήγει στα δίχτυα για το 0 - 1.

19΄ Μακρινό σουτ του Σκιαδά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

22΄ Γκολ. Εκτέλεση φάουλ του Βασίλη Γκόλια ο Καντάνης με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1 - 1.

23΄ Σέντρα του Ντούλια από δεξιά ο Βασιλάρης από κοντά βρίσκει τη μπάλα και την στέλνει άουτ.

30΄ Μακρινό σουτ του Μπαρλαγιάννη μπλόκαρε ο Παρδαλός.

34΄ Εκτέλεση φάουλ του Καταγή ο Βαγγέλης Κοκώνης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα άουτ.

45+1΄ Κάθετη πάσα του Μήλιου ο Βασιλάρης περνάει τη μπάλα πάνω από τον Καραγκούνη, όμως αυτή καταλήγει άουτ.

48΄ Σουτ του Βασίλα διώχνει ο Παρδαλός.

80΄ Σέντρα του Βασίλα από αριστερά κεφαλιά του Μπαρλαγιάννη η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ.

ΠΑΝΑΓΡΙΝΙΑΚΟΣ (Βασίλης Ξανθόπουλος): Παρδαλός, Καλοκαίρης, Γκόλιας Β., Καντάνης, Φραγκούλης Α., Σκιαδάς, Ντούλιας (64΄ Κούσης), Μήλιος, Λαμπρίδης (71΄ Σαμψώνας), Βασιλάρης (71΄ Φραγκούλης Σ.), Βασιλόγιαννης (85΄ Αγγέλης).

ΘΥΕΛΛΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙΟΥ (Ηρακλής Στασινός): Καραγκούνης, Μπαρλαγιάννης, Βασίλας, Κοκώνης Ε., Μπουρδούβαλης, Καβαλλάρης, Τσιούνης Α., Γκόλιας Δ. (68΄ λ.τ. Κτενάς), Τσιούνης Π. (75΄ Τζαμαλής), Καταγής, Κοκώνης Σ. (88΄ Βουλγαρίδης).

Πηγή: Websports.gr

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr