Σπουδαία νίκη για τον Αμβρακικό στο Μοναστηράκι (vid)

Σπουδαία εκτός έδρας βαθμολογικής σημασίας νίκη για την ομάδα του Αμβρακικού Λουτρού για την 9η αγωνιστική του 5ου ομίλου της Γ΄Εθνικής στο Μοναστηράκι με σκορ 1-0.

Η ομάδα του Γιώργου Γιάκου με γκολ του Ζοτάι στο 67΄λεπτο κατάφερε να πάρει του τρεις πολύτιμους βαθμούς και να σκαρφαλώσει στην 8η θέση του βαθμολογικού πινάκα με 11 βαθμού, βλέποντας με μεγαλύτερη αισιοδοξία τα εναπομείναντα παιχνίδια στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην κατηγορία.

Από την άλλη οι γηπεδούχοι γνώρισαν την τρίτη συνεχόμενη εντός έδρας ήττα, και με 4 βαθμούς παραμένει στην τελευταία θέση (14η) του βαθμολογικού πίνακα με την παραμονή στην κατηγορία να δυσκολεύει πάρα πολύ.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Τζόβας, Τσάντας και Πάνος.

ΠΑΣ Θύελλα Μοναστηρακίου (Ηρακλής Στασινός): Καραγκούνης, Κοσυφαρίνης, Βασίλας, Κοκώνης Ε., Μπουρδούβαλης (75΄ Ζέλος), Καταγής, Τσιούνης Α., Μπαρλαγιάννης, Τσιούνης Π., Κοκώνης Σ. (70΄ Τζαμαλής), Καβαλλάρης.

Αμβρακικός Λουτρού (Γιώργος Γιάκος): Βασιλειάδης, Καλπακούλας, Στασινόπουλος, Γκανάρας, Μικές, Καραλής, Δήμος (90΄ Καζανάς), Παπαχρονόπουλος, Σπανός, Ζοτάι (90΄ Θεοδώρου), Λιμάτσι.

Το γκολ και οι καλύτερες στιγμές του παιχνιδιού:

Οι δηλώσεις του Γιώργου Γιάκου και του Χρήστου Χασάκη:

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr