Με το δεξί στα μπαράζ για την άνοδο η Αναγέννηση Στάνου

Με το… δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στα μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική η Αναγέννηση Στάνου, επικρατώντας εκτός έδρας της Α.Ε. Ξηροβουνίου με 0-1.

Με το δεξί ξεκίνησε η Αναγέννηση Στάνου στα μπαράζ των πρωταθλητών ΕΠΣ για την άνοδο στη Γ’ Εθνική. Η πρωταθλήτρια ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας επικράτησε 1-0 της Α.Ε. Ξηροβουνίου, για τον 3ο όμιλο.

Το μοναδικό γκολ που έκρινε και την αναμέτρηση πέτυχε για τους φιλοξενούμενους  στο 74΄ ο Ψηλός με κεφαλιά μετά από σέντρα του Γώγου.

Στο 82′ δεύτερη κίτρινη και κόκκινη κάρτα στον Γιαννιώτη.

Στο 86′ με δέκα παίκτες και η ΑΕ Ξηροβουνίου καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Χρήστος Κίτσιος.

Διαιτητής: Φωκάς (Αχαΐας)

Βοηθοί: Ζούλης – Καρράς (Αχαΐας)

Α.Ε. Ξηροβουνίου (Βασίλης Παππάς): Μπόλης, Κίτσιος Χ., Κίτσιος Γ., Κονσταντίνι, Γκαρτζώνης (82΄ Τσόλης), Θεοδωρής, Ασπροποταμίτης, Τσαρακλημάνης (68΄ Μήτσος), Δήμος, Γρηγορίου (68΄ Γρύλλης), Παππάς.

Αναγέννηση Στάνου (Νίκος Μιμηγιάνης): Καραγκούνης, Παγώνης, Καραλής (79΄ Βασιλάρης), Μπακαδήμας, Ψηλός, Νικολογιάννης, Αγγέλης (46΄ Γώγας), Μακρυπίδης (83΄ Δράκος), Καβαλάρης, Γιαννιώτης, Τσιούνης (92΄ Τζαμαλής).

Πηγή: sportime24.gr

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr