Φιλική ήττα για Παναγρινιακό από Τηλυκράτη

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την ήττα με 1-2 γνώρισε η ομάδα μας από τον Τηλυκράτη Λευκάδας στο γήπεδο του Αγίου Κωνσταντίνου. Και τα 3 γκολ του παιχνιδιού σημειώθηκαν στο πρώτο μέρος το οποίο ήταν και το διάστημα που παίχθηκε αρκετά καλό ποδόσφαιρο.

Ο ΠΑΝΑΓΡΙΝΙΑΚΟΣ μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι απείλησε στο 2 με σουτ του Μανιώτη ενώ στο 5 ο Τσάκνης πέτυχε το 1-0 μετά από κόρνερ του Βασιλόγιαννη. Στο 8 χάθηκε μεγάλη ευκαιρία με εξ επαφής κεφάλια του Μανιώτη μετά από νέα ασίστ του Βασιλόγιαννη και να αποκρούει ο Παρδαλός.

Ο Τηλυκράτης απάντησε με εντυπωσιακό τρόπο στο 10 και σουτ στο αριστερό παραθυράκι του Μανιάτη, με τον Περιστέρη να κάνει το 1-1. Ο ρυθμός δεν έπεσε με τη μπάλα να πηγαίνει πάνω-κάτω και στο 33 ο Τηλυκράτης κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Σοροβού και το Νιφορόπουλο να ευστοχεί και να διαμορφώνει το 1-2.

Στο δεύτερο μέρος οι πολλές αλλαγές και από τους δύο προπονητές έριξαν το ρυθμό χωρίς να υπάρχει η μεγάλη φάση με τους κ.κ Παντζιαρά και Ξανθόπουλο να βγάζουν χρήσιμα συμπεράσματα.

ΠΑΝΑΓΡΙΝΙΑΚΟΣ (Ξανθόπουλος) Μανιάτης, Καλοκαίρης, Γκόλιας, Λίτσος, Σωτηρόπουλος, Καντάνης, Τσάκνης, Μανιώτης, Βασιλόγιαννης, Μήλιος, Τσοπανάς.

Αγωνίστηκαν και οι Φραγκούλης, Κοντογιάννης, Τσακανίκας, Παλιάτσας, Μουχάνης, Αντωνόπουλος, Γιαννόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Καρκαλής

ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ (Παντζιαράς) Παρδαλός, Παπανίκου, Καταγής, Κατσογιάννης, Γιαννιώτης, Σκιαδάς, Νιφορόπουλος, Σοροβός, Γκουντρουμπής, Ζδράβος, Περιστέρης.

Αγωνίστηκαν και οι Τακίδης, Αγρογιάννης, Μπεκατώρος, Μπαλαούρας, Βάννας, Τόσκα, Χαλκιόπουλος, Κατσής, Εμβραίζογλου, Κόκα.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr