Φιλικό ξεμούδιασμα για τον Παναγρινιακό επί της ΑΕ Αγίου Δημητρίου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο γηπεδο του Αγίου Κωνσταντίνου, η ομάδα μας επικράτησε με 5-1 της μαχητικής Ένωσης Αγίου Δημητρίου Αγρινίου.

Στο 17ο λεπτό, με πλασέ εντός περιοχής ο Τουρλίδας άνοιξε το σκόρ, κάνοντας το 1-0. Στο 26' ο Μουχάνης από τα όρια της περιοχής, εξαπέλυσε τρομερό σουτ, με την μπάλα να καταλήγει στο αριστερό παράθυρο της εστίας του Κουτρούμπα για το 2-0.

Η φιλοξενούμενη ομάδα μείωσε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τσεκούρα σε 2-1, αλλά στο 65ο λεπτό έπειτα από σέντρα του Αντωνόπουλου ο Καπνιάς με πλασέ σημείωσε το 3-1. Στο 69' με τρομερό σουτ απο το ημικύκλιο του κέντρου, ο Μανιώτης ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-1.

Με δεύτερο προσωπικό τέρμα ο Τουρλίδας στο 74' έγραψε το 5-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Στο 77ο λεπτό ο Κοκώνης έχασε πέναλτι για την Ένωση, ενώ ακολούθησε διπλή εντυπωσιακή επέμβαση του Καρκαλή.

Θετική η εμφάνιση των νέων ποδοσφαιριστών της ομάδας μας, οι οχτώ από τους έντεκα παίκτες ήταν ποδοσφαιριστές μικρότερων ηλικιών, τα πήγαν περίφημα κι άφησαν υποσχέσεις για το μέλλον.

Ευχόμαστε καλή συνέχεια στην ομάδα της Ένωσης Αγίου Δημητρίου Αγρινίου ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Συνθέσεις:

Παναγρινιακός (Βασίλης Ξανθόπουλος): Καρκαλής, Τσακανίκας, Καλοκαίρης (79′ Φραγκούλης), Αϋφαντόπουλος, Γαβριήλ, Γιαννόπουλος, Κοντογιάννης (46′ Μανιώτης), Καπνιάς (71′ Τσάκνης), Αντωνόπουλος, Τουρλίδας, Μουχάνης.

ΑΕ Αγίου Δημητρίου (Θεόδωρος Μουχάνης): Κουτρούμπας (71′ Αθανασίου), Ρόκκος, Παπαγεωργίου, Τηγανίτας (75′ Τσόλκας), Λιοπύρης, Άρντο (65′ Καλοκαίρης), Κωστόπουλος, Τσεκούρας, Σώζος, Πριόβολος, Κοκώνης.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr