Απώλεια βαθμών στα ''Χ'' ασομέρια για ακόμα ένα παιχνίδι για τον Παναγρινιακό

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με γκολ που δέχθηκε στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων (δεύτερο σερί παιχνίδι) η ομάδα μας δεν κατάφερε να πάρει το σπουδαίο τρίποντο που κρατούσε μέχρι εκείνο το σημείο στο εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον Απόλλων Πάργας.

Η ομάδα του Βασίλη Ξανθόπουλου φάνηκε να πατά καλύτερα στο πρώτο ημίωρο και κατάφερε να προηγηθεί στο 33 με όμορφο σουτ του Βασιλόγιαννη κάνοντας το 0-1. Οι γηπεδούχοι θέλησαν να πιέσουν και να πετύχουν κάποιο γκολ μέχρι την ανάπαυλα χωρίς όμως τη μεγάλη φάση.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Πάργας με βαθιές μπαλιές προσπάθησε να μεταφέρει το παιχνίδι στην εστία του Μανιάτη ενώ ο Παναγρινιακός στις αντεπιθέσεις έχασε ευκαιρία με Τσάκνη και Τσιούνη.

Στο 83 ο τερματοφύλακας του Παναγρινιακού έκανε εντυπωσιακή επέμβαση σε κεφαλιά του Σιδέρη.

Για να φθάσουμε στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων (αρκετές καθυστερήσεις του κ. Φίτσα) όπου ο Πάκος με κεφαλιά μετά από κόρνερ έκανε το τελικό 1-1.

Απόλλων Πάργας: (Ελ. Βέρμπης) Κωνσταντάκος, Κωνσταντίνου (73 Γκολάκου) , Πάκος, Διαμάντης, Βασιλείου, Γεωργάκης, Παπαρούνας, Μπέλλος, Σακκάς(21 λ.τ Κωσταμένας), Ντόκος, Σιδέρης.

ΠΑΝΑΓΡΙΝΙΑΚΟΣ: (Β. Ξανθόπουλος) Μανιάτης, Παλιάτσας, Γκόλιας, Σωτηρόπουλος, Λίτσος, Μανιώτης, Τσιούνης, Πατίλας (70 Φραγκούλης), Τσάκνης (89 Αλ Ομπισατ) , Μήλιος (89 Κοντογιάννης) Βασιλόγιαννης (75 Τσοπανάς).

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Δ.Σ και σύσσωμη η ομάδα του ΠΑΝΑΓΡΙΝΙΑΚΟΥ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τη Διοίκηση και την ομάδα του Απόλλων Πάργας για την άψογη φιλοξενία την οποία θα ανταποδώσει στο δεύτερο γύρο, και τους εύχεται καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Με τιμή το Δ.Σ του ΠΑΝΑΓΡΙΝΙΑΚΟΥ

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr