Γ΄Εθνική | Σεφτέ στις νίκες για Ναυπακτιακό Αστέρα (vid)

Νίκη με ανατροπή για τον Ναυπακτιακό Αστέρα απέναντι στον Αστέρα Πετριτή.

Η ομάδα της Κέρκυρας προηγήθηκε στο 18 από την άσπρη βούλα σε μια φάση που ο Αγκαράι διώχνει την μπάλα και βρίσκει μαζί και τον αντίπαλο παίκτη , ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι ο Γραμμένος το εκτέλεσε και έστειλε την μπάλα στα δίκτυα.

Ο Ναυπακτιακός έφερε το παιχνίδι στα ίσια με τον Σκούτα που δέχθηκε μια εξαιρετική πάσα από τον Γεωργουσόπουλο και με ψηλοκρεμαστό σουτ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίκτυα. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι έχασαν δύο ευκαιρίες για γκολ μετά από λάθος της άμυνας όμως ο Καλαντζής ήταν εκεί που έπρεπε και κράτησε το 1-1.

Στην επανάληψη ο Ναυπακτιακός μπήκε αποφασισμένος είχε τον έλεγχο του αγώνα και κατάφερε στο 53′ να κάνει την ανατροπή όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Γεωργουσοπουλου ο Πετράτος σηκώθηκε πιο ψηλά από όλους και έκανε το 2-1.

Ο Ναυπακτιακός δεν σταμάτησε να πιέζει χάνοντας κλασικές ευκαιρίες με τον Αντωνιάδη από θέση τετ α τετ και τον Σκούτα να μην μπορούν να στείλουν από θέση τετ α τετ την μπάλα στα δίκτυα.

Οι φιλοξενούμενοι παραλίγο να σημειώσουν γκολ στις καθυστερήσεις με τον Γραμμένο να αστοχεί από κοντινή θέση με κεφαλιά.

Τώρα ο Ναυπακτιακός ταξιδεύει στα Τρίκαλα για να αντιμετωπίσει τον τοπικό ΑΟ Τρικάλων

Ναυπακτιακός: Καλαντζής, Τραγουλιάς, Μικές, Αγκαράι, Σάντο, Νικολογιάννης (65’Αντωνιάδης), Καραλής, Πανταζής (70΄Γιαννόπουλος), Σκούτας (85’Καφεντζής), Γεωργουσόπουλος (85’Φειδαίος) Πετράτος.

Αστέρας Πετριτή: Πετράκης, Πούλος, Τουρσίδης (Θηραίος), Γαρδικιώτης,Γεοργωπάλης, Γκασίδης (85’Σούκερας), Γραικός, Μαρκόν (85’Κορακιανίτης),Τσιάβος, Γραμμένος, Λεμπονγκο (85’Μονγκουγκου).

Πηγή | nafpaktianews.gr

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr