Νίκη στην Άρτα και άνοδος στη Γ΄Εθνικη για τον Παναγρινιακό

Νίκη με σκορ 3-0 για τον Παναγρινιακό στην Άρτα επί του ΠΑΣ Ανεζα για την 7η και τελευταία αγωνιστική των μπαράζ ανόδου για την Γ΄Εθνική, με την ομάδα του Αγρινίου μετά από ένα χρόνο να επιστρέφει και πάλι στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής.

Η ομάδα του Ζώη Βαλάντη πήρε κεφάλι στο σκορ μόλις στο 12΄με τον Τσεκούρα 0-1. Το 0-2 που θα δώσει καθαρό προβάδισμα ανόδου για την ομάδα του Αγρινίου θα σημειώσει ο Κοντογιάννης ένα λεπτό μετά την είσοδο του στο παιχνίδι στο 60΄.

Το τελικό 0-3 θα σημειώσει ο Αγγελης τέσσερα λεπτά αργότερα στο 64΄.

Μια άκρως επιτυχημένη χρονιά για την ομάδα του Παναγρινιακού, που κατάφερε εκτός από πρωταθλήτρια Αιτωλοακαρνανίας και την άνοδο στην Γ΄Εθνική, να στεφθεί και Κυπελλούχος για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.

Εκτός από τον Παναγρινιακό την άνοδο από τον 3ο όμιλο των μπαράζ για την Γ΄Εθνικη πήραν και η Θύελλα Ελεούσας και ο ΠΑΣ Αμβρακικός.

ΠΑΣ Ανεζα:  (Δημήτρης Σφήκας) Μπακοχρήστος Σ., Ρώσσιος, Ζώης (65΄Θεμελης), Παπανίκου (59΄Μητσαρας), Χουλιάρας Α. (65΄Πλακιας), Παναγιώτου, Νίκαρης (65΄Ρουμπος), Χρηστογιάννης, Παραλίκας, Παύλου, Γκανάρας.

Παναγρινιακός: (Βαλάντης Ζώης) Μανιάτης, Καλοκαίρης (79΄Αντωνόπουλος), Γκόλιας, Κωνσταντίνου, Σωτηρόπουλος (70΄Μπακογιάννης), Καραλής Κ. (59΄Κοντογιάννης), Κοσμάς, Αγγέλης, Τσεκούρας (59΄Μακρυπιδης), Μήλιος (Καραλής Α.), Τουρλίδας.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr