Υποψήφιος για τον πάγκο της Αναγέννησης Άρτας ο Θ.Λαυράνος


Tου Βασίλη Τσεκούρα

Παρελθόν από τον πάγκο της Αναγέννησης Άρτας αποτελεί ο Ηλίας Μαγκάκης, από το μεσημέρι της Δευτέρας, και σύμφωνα με πληροφορίες η Αρτινή ομάδα είναι σε τελικές συζητήσεις με τρεις προπονητές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SportsNow.gr η Αναγέννηση έχει επαφές με τους Γιώργο Γιάννο, Νίκο Λάππα και Θεόδωρο Λαυράνο.

Οι δύο πρώτοι φέρεται να είναι πρώτες επιλογές, ενώ ο Λαυράνος που φέτος ξεκίνησε στην ΑΕ Μεσολογγίου και κάνει τα πρώτα του προπονητικά βήματα έρχεται ως τρίτο όνομα.

Ο Λάππας τη σεζόν 2002-2003 είχε δουλέψει στην Αναγέννηση, όταν αυτή ήταν στην Δ΄ Εθνική, ενώ ο Γιάννος που φέρεται ως φαβορί για τη διαδοχή Μαγκάκη, έχει καθίσει σ΄ έναν και μόνο αγώνα στον πάγκο της ομάδας, στο τελικό μπαράζ τοπικού πρωταθλήματος με τον Σκουφά Κομποτίου πρόπερσι, όταν η ιστορική Αναγέννηση ηττήθηκε και δεν πήρε το εισιτήριο ανόδου.

Τέλος, ο Λαυράνος, είναι κι αυτός γνώριμος στους Αρτινούς, αφού έχει φορέσει τη φανέλα της Αναγέννησης στο τοπικό πρωτάθλημα πριν από λίγα χρόνια.

Σύντομα πάντως αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα ο αντικαταστάτης του Ηλία Μαγκάκη, καθώς ο πρόεδρος Ηλίας Καρίνος και οι συνεργάτες του φαίνεται να κάνουν τις τελικές επαφές.

 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr