Για θετικό αποτέλεσμα στο Μεσολόγγι ο Αχέρων Καναλακίου


Στην 3η αγωνιστική τους περνούν άμεσα τα play off ανόδου στη Γ΄Εθνική, με τον ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου να αγωνίζεται αύριο το απόγευμα (17:00) στην έδρα του Μεσολογγίου. 

Η ομάδα του Νίκου Βέκιου κατάφερε να ξεπεράσει χωρίς απώλειες την αγχώδη πρεμιέρα απέναντι στον Απόλλων Ευπαλίου, ενώ την Τετάρτη για τη 2η αγωνιστική επικράτησε του Σκουφά Κομποτίου και πήρε "κεφάλι" στο μίνι πρωτάθλημα. Ο αγώνας της Κυριακής (17/5) σίγουρα είναι κρίσιμος και για τις δύο ομάδες ωστόσο το άγχος θα βαραίνει τους γηπεδούχους που δεν έχουν περιθώριο βαθμολογικής απώλειας.

Η ομάδα του Καναλακίου ολοκλήρωσε το απόγευμα της Παρασκευής την προετοιμασία της και θα παραταχθεί στον αγώνα χωρίς να αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα απουσίας, αφού και ο στρατευμένος Βασίλης Κωνσταντίνου εξασφάλισε άδεια από την μονάδα του και θα είναι στην αποστολή.

Στην εκτός έδρας αναμέτρηση αναμένεται να βρεθούν και πολλοί φίλαθλοι από το Καναλάκι που θα προσπαθήσουν έτσι να εμψυχώσουν την ομάδα τους σε αυτή την δύσκολη αποστολή.

Στον άλλο αγώνα της 3ης αγωνιστικής ο Σκουφάς Κομποτίου, που δίνει τρεις αγώνες στη σειρά εκτός έδρας θα προσπαθήσει να κερδίσει τον Απόλλωνα Ευπαλίου μπαίνοντας έτσι ξανά στην υπόθεση άνοδος.

Πηγή

 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr