Εύκολο απόγευμα για την Αχέρων Καναλακίου επί του Ευπαλίου


ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου - Απόλλων Ευπαλίου 4-0

Χωρίς να ιδρώσει ιδιαίτερα και έχοντας το ηθικό ανεβασμένο από τα προηγούμενα παιχνίδια ο ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου έφτασε σε μια εύκολη νίκη, συντρίβοντας με 4-0 τον Απόλλων Ευπαλίου.

Επιβλητική εμφάνιση από την ομάδα του Νίκου Βέκιου που «καθάρισε» από το α' μέρος, όταν σημείωσε τα δυο γκολ!  

Δυνατά μπήκαν στο παιχνίδι οι γηπεδούχοι και στο 24΄ ο Γιάννης Τζίμας με απευθείας χτύπημα φάουλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Χασαπογιάννη ανοίγοντας το σκορ (1-0). Τεσσερα λεπτά αργότερα και στο 28΄ ο Λουκούμης με σουτ έκανε το 2-0 τελειώνοντας κατά κάποιο τρόπο το παιχνίδι.

Στο 62΄ ο Μήτσης με σουτ έκανε το 3-0 και κατευθύνθηκε στην εξέδρα όπου αφιέρωσε το γκολ στον άτυχο φίλαθλο του ΠΑΣ Αχέρων που έχασε τα δυο του δάχτυλα στο ματς με τον ΠΣ Πρέβεζα. Στο 77΄ ο Στάϊκος με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Χασαπογιάννη κάνοντας το 4-0 όπου ήταν και το τελικό σκορ.

Διαιτητής: Γιούργας (Κέρκυρας)

Βοηθοί: Σκορδίλης-Βλάσσης (Κέρκυρας)

Αχέρων Καναλακίου (Νίκος Βέκιος): Καραπιπέρης, Κώστας, Νόνας, Μπάκας (66΄Μυρτάϊ), Μήτσης, Τσουγκάρης, Νταής (73΄ Στάϊκος), Τζίμας Ι., Σιώρος, Λουκούμης, Βασιλείου (66΄Παππάς).

Απολλων Ευπαλίου (Λάκης Λουκόπουλος): Χασαπογιάννης, Αθανασόπουλος, Ζέκα, Ζέρβας Κ. (46΄λ.τρ. Κοντός), Παπακωστόπουλος, Ζέρβας Γ., Θεοχαρόπουλος, Φλέγγας Γ., Φλέγγας Χ., Αθανασόπουλος, Φλέγγας Ι.

Πηγή

 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr