Παναμβρακικός – Νέος Αμφίλοχος: Λάκης Παπαχρήστος ο νέος τεχνικός / Ανανέωσε με 7 ποδοσφαιριστές

Σε όλα τα επίπεδα οργανώνεται η ομάδα του Παναμβρακικού (Νέος Αμφίλοχος), ο οποίος προχωρά με γοργούς ρυθμούς τον σχεδιασμό του για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας Μάρκος Φουρλάνης, βρίσκεται αυτές τις ημέρες σε επαφές με το νέο τεχνικό τιμ αφού το θέμα του προπονητή έκλεισε με τον έμπειρο Λάκη Παπαχρήστο,  γυμναστή τον Κώστα Λιανό, Γενικούς αρχηγούς, Γιάννης Μακρής – Κώστας Σιούνας και καταστρώνουν τα επόμενα σχέδια τους.

Ήδη η διοίκηση έχει ξεκινήσει τις επαφές της με τους ποδοσφαιριστές του υπάρχοντος ρόστερ, από τους οποίους ανανέωσαν τα συμβόλαια τους οι: Δράκος, Σπ. Μπεκατώρος, Κοκώνης Ε., Κοκώνης Σπ., Ρόκος, Σαμψώνας Γ., Φωτόπουλος.

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να ανακοινωθεί και νέο αίμα, όπου σε συνδυασμό με τα έμπειρα στελέχη που θα παραμείνουν θα βάλουν πλώρη στην ελίτ της Γ’ Εθνικής.

Σκοπός της διοίκησης και του τεχνικού τιμ είναι να γίνουν ουσιαστικές προσθήκες στις τάξεις της ομάδας ώστε τη νέα σεζόν, να έχει σταθερή πορεία στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Πηγή: e-maistros.gr

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr