Κάτοικος Βάρδας και τη νέα χρονιά ο Μεσολογγίτης Θ. Παλιάτσας

Στον Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ θα αγωνίζεται μέχρι το καλοκαίρι του 2018 ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΛΙΆΤΣΑΣ με τον νεαρό ποδοσφαιριστή να υπογράφει την ανανέωση της συνεργασίας του και να δηλώνει πολύ χαρούμενος από αυτή την εξέλιξη.

Ο ΠΑΛΙΑΤΣΑΣ βρίσκεται εδώ και ένα χρονο στην ομάδα και η ανανέωση αυτή δείχνει εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο του.

Στον ένα χρόνο που βρίσκεται στον ΠΑΜΒΟΥΠΡΑΣΙΑΚΟ ο ΠΑΛΙΑΤΣΑΣ έχει επιδείξει άψογη συμπεριφορά, επαγγελματισμό και μεγάλα βήματα εξέλιξης που τον καθιστούν απαραίτητο «γρανάζι» στη μηχανή της ομάδας μας.

Αμέσως μετά την συμφωνία δήλωσε τα εξής:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος που συνεχίζω στον Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ, θέλω να ευχαριστήσω και να δικαιώσω τους ανθρώπους που με πίστεψαν και συνεχίζουν να με πιστεύουν. Αυτή η ανανέωση δείχνει ότι η ομάδα περιμένει πράγματα από εμένα κι εγώ από την πλευρά μου πρέπει να φανώ αντάξιος των προσδοκιών της.

Στόχος μου από τη νέα χρονιά είναι να έχω ακόμα πιο ενεργό ρόλο και να βοηθήσω την ομάδα να υλοποιήσει τους στόχους τους που είναι υψηλοί, λόγω της εξαιρετικά επιτυχημένης περσινής χρονιάς.

Θέλω να πω ένα ξεχωριστό ευχαριστώ σε όλους που ασχολούνται πιο ενεργά με την ομάδα (διοίκηση, προπονητές) για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν με αυτή την ανανέωση».

Πηγή: paovardas.blogspot.gr

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr