Τέσσερις παίκτριες του Μεσολόγγι 2008 στην Εθνική Κορασίδων!

Τέσσερις παίκτριες του Μεσολόγγι 2008 είναι στις επιλογές της ομοσπονδιακής προπονητριας Κατερίνας Φαλιδας για την Εθνική ομάδα κορασίδων.

Συγκεκριμένα εκτός των " δύο παλιών", Άννα- Μαρία Παναγιωτοπούλου, Δήμητρας Μαρκουτσα κλήθηκαν για πρώτη φορά η Βάσια Γιαννακά και η Βάσια Βατσικα.

Η ομάδα τού Μεσολόγγι 2008 εξέδωσε συγχαρητήρια ανακοίνωση στην οποία αναφέρει:

Η οικογένεια του Μεσολόγγι 2008 συγχαίρει τις αθλήτριες του ,Βάσια Γιαννακά, Βάσια Βατσικα, Άννα-Μαρία Παναγιωτοπούλου, και Δήμητρα Μαρκουτσα για την κλήση τους στην Εθνική Ομάδα Κορασίδων (U 16) και τους εύχεται καλή επιτυχία.

Η ανάδειξη αξιόλογων νέων ποδοσφαιριστριών από τις ομάδες αποτελεί αναγκαία προϋπόθεση για την αναβάθμιση και ισχυροποίηση του Ελληνικού γυναικείου ποδοσφαίρου και ως εκ τούτου το Μεσολόγγι 2008 δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στον συγκεκριμένο τομέα, ευελπιστώντας ότι στο μέλλον και άλλες νεαρές ποδοσφαιρίστριες του θα ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο...

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ AΝΝΑ-ΜΑΡΙΑ, ΔΗΜΗΤΡΑ, και ΒΑΣΙΕΣ....!

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr