Μεσολόγγι 2008 | Επιστροφή στις προπονήσεις, κοντά σε δυο μεταγραφές!

Την Τρίτη(28/01) ξεκίνησε η προετοιμασία της ομάδας του Μεσολόγγι 2008 για την αναμέτρηση με την ομάδα των Αβάντων στην Χαλκίδα την Κυριακή (2/02).

 

Εκτός της ήττας από τον ΠΑΟΚ η ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας θα στερηθεί και την φορμαρισμένη Βάσω Λαζανα που τραυματίστηκε και χειρουργήθηκε, ενώ η νεαρή Βατσικα Βάσια υποβλήθηκε σε μαγνητική και την Πέμπτη θα γνωρίζουμε το μέγεθος τού τραυματισμού της, ενώ και η Δήμητρα Μαρκουτσα έχει ενοχλήσεις και ξεκινά φυσικοθεραπείες.

Αν στις τρεις αυτές απώλειες από τον Κυριακάτικο αγώνα προσθέσουμε και τις Γατσουλια, Κούστα Σπ., Κούστα Ελ. Κάππα Ε., που ταλαιπωρούνται εδώ και καιρό τα πρόβληματα αυξάνονται για την συνέχεια.

Στα θετικά η επιστροφή της Πρασσά Χριστίνα σε κανονικούς ρυθμούς μετά τον τραυματισμό στην μέση που την ταλαιπωρεί τούς τελευταίους δύο μήνες, ενώ και η έμπειρη παίκτρια Βουτσά Μαρία που είχε εκδηλώσει την επιθυμία να φύγει από την ομάδα θα παραμείνει.

Τρεις μέρες όμως πριν από την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου το Μεσολόγγι 2008 κινείται να καλύψει κάποια κενά , και ήδη βρίσκεται κοντά στην απόκτηση δύο παικτριών.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr