Μια προσθήκη και τρεις ανανεώσεις για την ΑΕΚ Μεσολογγίου

Σε μια προσθήκη και τρεις ανανεώσεις προσχώρησε με το καλημέρα η γυναικεία ομάδα της ΑΕΚ Μεσολογγίου, με τον σύλλογο να ανακοινώνει την μεταγραφή της 17χρονη Άννα Πιστιολα, ενώ μαζί θα πορευτεί και τη νέα χρονιά με τις Σια Φιλανδριανού, Δήμητρα Μαρκουτσά και Μαρια Γρομητσαρη.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις του συλλόγου:

Πρώτη προσθήκη για την ομάδα της ΑΕΚ Μεσολογγίου, η 17χρονη Άννα Πιστιολα από το Αγρίνιο.

Την καλωσορίζουμε στην οικογένεια της ΑΕΚ Μεσολογγίου και της ευχόμαστε να είναι υγιής και χαρούμενη και να έχει πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.. ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΑΝΝΑ..!!!!!

ΑΕΚ Μεσολογγίου : Η Σία Φιλανδριανου μένει “σπίτι” της! Όπως αναμενόταν, η έμπειρη επιθετικός της ΑΕΚ Μεσολογγίου, η Αναστασία Φιλανδριανου παραμένει κάτοικος Μεσολογγίου και την νέα αγωνιστική περίοδο. Μετά την απόκτηση της Άννας Πιστιολα η ΑΕΚ Μεσολογγίου συνεχίζει τον σχεδιαμό της εν όψει της επερχόμενης περιόδου προχωρωντας σε μία ουσιαστικά εσωτερική μεταγραφή. Η Αναστασία Φιλανδριανου θα συνεχίσει να φοράει τα "κιτρινομαυρα" και την νέα αγωνιστική περίοδο.

Έτσι η ΑΕΚ Μεσολογγίου συνεχίζει να διατηρεί στον κορμό της ένα πολύτιμο γρανάζι στον χώρο της επίθεσης και όχι μόνο, μετά την καταπληκτική εμφάνιση που πραγματοποίησε σαν στόπερ στον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, λόγω των πολλών απουσιών.. . Η Καλαματιανη παίκτρια μας είπε :

«Είμαι χαρούμενη και απόλυτα ικανοποιημένη που θα συνεχίσω την καριέρα μου σε μία τόσο μεγάλη ομάδα, όπως είναι η ΑΕΚ Μεσολογγίου . Θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες στην ομάδα για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου, κάτι που σε κάθε περίπτωση, εκτός του ότι αποτελεί μεγάλη τιμή για εμένα, μεγαλώνει και τις ευθύνες μου.

Από πλευράς μου, αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα καταβάλλω ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια, ώστε να συμβάλλω όσο περισσότερο μπορώ στην επίτευξη των στόχων της ΑΕΚ Μεσολογγίου . Δεν είναι η στιγμή για πολλά λόγια. Αυτό που χρειάζεται είναι όλοι και όλες μαζί να δουλέψουμε για να δούμε αυτή την ομάδα εκεί που πραγματικά της αξίζει».

ΑΕΚ Μεσολογγίου : Παραμένει το << 10 >> το καλό!!!! Άνεμος ανανεώσεων πνέει στη γυναικεία ομάδα της ΑΕΚ Μεσολογγίου καθώς μετά την παραμονή της Σια Φιλανδριανου ο σύλλογος της Αιτωλοακαρνανιας ανακοίνωσε και την συνέχιση της συνεργασίας με μια από τις αρχηγούς της ομάδας Δήμητρα Μαρκουτσα. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Δήμητρα Μαρκουτσα είχε αρκετές δελεαστικές προτάσεις, όμως τελικά παρέμεινε στην ομάδα του τόπου της!

«Η ομάδα της ΑΕΚ Μεσολογγίου είναι η οικογένειά μου και θα προσπαθήσω μέσα από σκληρή δουλειά να πάμε ακόμη ψηλότερα…», ανέφερε σχετικά μέσω της επίσημης ιστοσελίδας των «κιτρινόμαυρων ». Η Δήμητρα Μαρκουτσα είναι μια ποδοσφαιριστρια που έχει συνδέσει το όνομα της με την ιστορία της γυναικείας ομάδας της Αιτωλοακαρνανιας ,αφού είναι από τις παίκτριες που ξεκίνησαν από την ίδρυση της και έχει γευτεί αμέτρητες χαρές και διακρίσεις και φυσικά τις ποδοσφαιρικές πίκρες που υπάρχουν σε όλες τις ομάδες. Η Δήμητρα Μαρκουτσα είναι πολυσύνθετη και αποτελεί εδω και χρόνια, ένα από τα σημαντικά “γρανάζια” της οικογένειας της ΑΕΚ Μεσολογγίου.

Τιμά με την παρουσία της και το ήθος της την ομάδα μας και παράλληλα, τόσο με την ποιότητα της, όσο και με τις παραστάσεις που έχει, βοηθά καταλυτικά το σύνολο, να επιτύχει τους υψηλούς στόχους του..

ΑΕΚ Μεσολογγίου : Έμεινε η … σημαία στον ιστό της !!! Στην ΑΕΚ Μεσολογγίου συνεχίζει για 8η σερί χρονιά η Μαρια Γρομητσαρη . Η «σημαία» των «κιτρινομαυρων » συνεχίζει στην ομάδα της Αιτωλοακαρνανιας και θα φορά το αγαπημένο της νούμερο 18. Η ΑΕΚ Μεσολογγίου προχωράει πλέον ακάθεκτη στον σχεδιασμό της ομαδας που θα έχει στόχο να πραγματοποιήσει μια αξιοπρεπή πορεία στο πρωτάθλημα της Α εθνικής σε οποία μορφή και αν είναι αυτό! Το βασικό μέλημα είναι να ξεκινήσει από σήμερα να κρατήσει όλο το βασικό κορμό της ομαδας που ηταν την περσινή χρόνια .Ετσι σήμερα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τις πρώτες επίσημες ανανεώσεις της ομαδας μας και δεν θα μπορούσε να μην είναι μεταξύ αυτών ένα γέννημα θρέμμα της ομαδας μας, η αμυντικός και αρχηγός, Μαρία Γρομητσαρη !! Μια απ τις καλύτερες ποδοσφαιριστριες του πρωταθλήματος η οποία παρέμεινε στην ομάδα της καρδιάς της για να την βοηθήσει να πραγματοποιήσει τους μεγάλους στόχους που έχει! Της ευχόμαστε να έχει την υγεία της και μια ποδοσφαιρική χρόνια όλο χαρές και χωρίς τραυματισμούς πάνω από όλα. Η Μαρία Γρομητσαρη ανέφερε για την παραμονή της στην ΑΕΚ Μεσολογγίου :

“Ειμαι πολύ χαρούμενη που θα συνεχίσω στην ομάδα της καρδιάς μου. Θέλω να ευχαριστήσω διοίκηση και προπονητές για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν όλα αυτά τα χρόνια . Ηταν επιθυμία όλων να συνεχίσω. Ξεκινάει η δουλειά ώστε να βοηθήσουμε όλοι και όλες , για να φτάσει η ΑΕΚ Μεσολογγίου εκεί που αξίζει».

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr