ΑΕΚ Μεσολογγίου: «Βράζουν» με τη στάση των ανθρώπων του ΠΑΟΚ

Σε αναβρασμό βρίσκονται εδώ και λίγα εικοσιτετράωρα οι άνθρωποι της γυναίκειας ομάδας της ΑΕΚ Μεσολογγίου και ο λόγος έχεις να κάνει με την συμπεριφορά – στάση των ανθρώπων της ομάδας του ΠΑΟΚ και την μετακίνηση της διεθνής παίκτριας Βάσιας Γιαννακά.

Αυτού που λένε από τον σύλλογο του Μεσολογγίου δεν γίνεται για δεύτερη φόρα κιόλας η ομάδα της Θεσσαλονίκης να έρχεται σε συμφωνία με παίκτρια από την ομάδα (είχε προηγηθεί πριν τρία χρονιά η μετακίνηση της Ρούλας Πούλιου με τον ίδιο ακριβώς τρόπο) χωρίς ο σύλλογος να είναι παρόν στις συζητησεις, με ότι αυτό συνεπάγεται ηθικά αλλά ενδεχομένως και υλικά..

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η φωτογραφική ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό της ομάδας στο facebook..

ΑΕΚ Μεσολογγίου: Ο παράγοντας του γυναικείου ποδοσφαίρου μοναχός του με δύο τρεις φίλους του συντηρεί το οικοδόμημα. Δουλεύει ολη την εβδομαδα για να ψυχαγωγεί και να γεμίζει τις Κυριακές των ανθρώπων και των γονέων.

Αυτός θα πληρώσει για τις μετακινήσεις της ομάδας, αθλητικό υλικό, φαρμακευτικό υλικό, διατροφή και διαμονή στα εκτός έδρας παιχνίδια, γιατρούς, διαιτητές, ομοσπονδίες, γήπεδα, παρατηρητές, παρατρεχαμενους , θα κεράσει και τον καφέ, τα φρούτα τα νερά της φιλοξενουμενης ομάδας ! Θα δώσει δουλειά στον αθλητικό τύπο, θα βοηθήσει δωρεάν την τηλεθέαση του τοπικού τηλεοπτικού Τύπου. Στο τέλος θα πληρωθεί με το βρισίδι, την απαξίωση, την μοναξιά.

Φταίει αυτός για ολα κι οι υπόλοιποι για τίποτα και έρχεται μια ημέρα που κάποιος από μια μεγάλη ομάδα που μπορεί να έχει πάρει πολλά πρωταθλήματα αλλά αυτοί που την διοικούν την μικραίνουν στην συνείδηση όλων αυτών που ασχολούνται με το γυναικείο ποδόσφαιρο την ομάδα τους και ρωτάμε αξίζει να ασχολουμαστε χρόνια τώρα με αυτό που αγαπάμε και να έρχεται ο "μεγάλος" παράγοντας και να μην σε λογαριάζει καθόλου και όταν μάλιστα η ιστορία η ίδια είχε επαναληφθεί πριν τρία χρόνια με την ίδια σκηνοθεσία .. Τι δουλειά έχουμε εμείς με αυτούς...... αυτό το ερώτημα κάνω τον τελευταίο καιρό συνέχεια....

Για να μην παρεξηγηθούμε η φιλοσοφία μας είναι τα κορίτσια μας να προοδεύουν και να ανεβαίνουν επίπεδο αλλά αυτό που μας ενόχλησε είναι ο τρόπος των ανθρώπων της συγκεκριμένης ομάδας που ταξίδεψαν σήμερα τόσα χιλιόμετρα για να βρουν τους γονείς και την παίκτρια μας αλλά απαξίωσαν την ομάδα μας για ακόμη μια φορά..

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr