Δεύτερη προσθήκη με Ειρήνη Πιζιανα για την ΑΕΚ Μεσολογγίου!

Μετά την Άννα Πιστιολα η ΑΕΚ Μεσολογγίου προχωρά τάχιστα στη δεύτερη μεταγραφή της ενόψει της νέας σεζόν στη Α Εθνική.

Η ομάδα της Αιτωλοακαρνανιας ανακοίνωσε την απόκτηση της Ειρήνης Πιζιανα , που αγωνιζόταν στον Α. Ο. Αργοναυτες Καλύμνου. Η 18χρονη μεσοεπιθετικος με υψος 1.71, είναι γεννημένη το 2003 και το παθος της για το ποδοσφαιρο είναι τεράστιο αφού από μικρή κιόλας ηλικία έπαιζε στις αλάνες και σε όλες τις αντρικές ομάδες του σχολείου της ..που την έχανες που την έβρισκες ήταν έξω με μια μπάλα στα πόδια να κάνει κάτι που αγαπάει πολύ. .Ξεκίνησε στην ομάδα του νησιού της το 2017 με την ίδρυση της και ήταν η πρώτη κιόλας εγγραφή της ομάδας και που τόσο πολύ ανυπομονούσε να παίξει!! Η ανακοίνωση της ΑΕΚ Μεσολογγίου :

<<Με μεγάλη χαρά η ΑΕΚ Μεσολογγίου υποδέχεται την Ειρήνη Πιζιανα . Η ταλαντούχα επιθετικός προέρχεται από τον Α. Ο. Αργοναυτες Καλύμνου , τον οποίο και ευχαριστούμε για τη συνεργασία και την παραχώρηση της παίκτριας του που επέλεξε να αγωνιστεί στην ομάδα μας.

Καλώς ήρθες Ειρήνη!!! >>.

Λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής της η νεαρή παίκτρια έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Είμαι πολύ χαρούμενη για τη μεταγραφή μου στην ΑΕΚ Μεσολογγίου . Πιστεύω ότι είναι μια μεγάλη ευκαιρία για εμένα, μία σπουδαία πρόκληση. Έρχομαι με πολύ μεγάλη χαρά για να εκπληρώσω τους δικούς μου στόχους και βέβαια της ομάδας.

Γνωρίζω ότι στην ΑΕΚ Μεσολογγίου αγωνίζονται πολλες μικρές διεθνείς ποδοσφαιριστριες και ότι η φιλοσοφία της ομάδας βασίζεται σε αυτό. Έχω μεγάλη αγωνία γιατί θα αγωνιστώ για πρώτη φορά εκτός του νησιού μου αλλά ειμαι πολύ αισιόδοξη και έτοιμη να κάνω αυτό που αγαπάω και με το παραπάνω για αυτή την ομάδα !

Καλώς σας βρήκα!!!!!

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr