Ήττα για την ΑΕΚ Μεσολογγίου στην Κρήτη από τον ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ έσπασε την παράδοση, με την ομάδα της Κρήτης να νικάει για πρώτη φορά την ΑΕΚ Μεσολογγίου με 2-0.

Οι παραδόσεις είναι για να σπάνε, με τον ΟΦΗ να πανηγυρίζει την πρώτη του νίκη επί της μαχητικης ομάδας της ΑΕΚ Μεσολογγίου.

Μια ήττα που σφραγίστηκε από δύο γκολ - δώρα της ΑΕΚ Μεσολογγίου αφού ο αναγεννημένος τον τελευταίο καιρό ΟΦΗ μπορεί να είχε καλή κυκλοφορία, να κερδίζει τις προσωπικές μονομαχίες αλλά να μην είναι απειλητικός για την εστία της Παναγιωτοπούλου πλην μιας φάσης στην αρχή του αγώνα, αφού στην συνέχεια μόνο από στημένες φάσεις απειλούσε την εστία της ομάδας της Αιτωλοακαρνανιας.

Στο 10ο λεπτό του αγώνα από καλοκτυπημενο κόρνερ της Μαρκουτσα η Γρομητσαρη ανενοχλητη στο δεύτερο δοκάρι αστοχεί για το 0-1.

Στο 15' σε καλοκτυπημενο κόρνερ της Αραβιακη και άστοχη έξοδος της Παναγιωτοπούλου και αμυντική αδράνεια των παικτριων της ΑΕΚ Μεσολογγίου η έμπειρη διεθνής παίκτρια Β. Κυδωνακη από κοντά με κεφαλιά κάνει το 1-0.

Στο 33' σε σέντρα - σουτ της Μαρκουτσα η Ισλανδή τερματοφυλακας του ΟΦΗ, Danielsdottir πραγματοποιεί την απόκρουση του αγώνα στην γωνία της και έδειξε τα διαπιστευτηρια της ότι πρόκειται για πολύ καλή τερματοφυλακα και αναμένεται να βοηθήσει την ομάδα της Κρήτης.

Στο 42 ' σε μια ανύποπτη φάση και ολιγωρία των αμυντικών της φιλοξενουμενης ομάδας η δραστήρια Εσθονη Ιsrael από κοντά με μονοκόμματο σουτ κάνει το 2-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο η είσοδος της Μόκκα που στην αρχή του αγώνα ένοιωσε αδιαθεσία και δεν ξεκίνησε και η προώθηση της Βάτσικα στον χώρο του κέντρου, η ομάδα της Αιτωλοακαρνανιας έκανε πιο πολύ αισθητή την παρουσία της στην περιοχή του ΟΦΗ, αλλά οι πλαγιοκοπησεις της ταλαντουχας Βάτσικα δεν έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα ενώ στο 56' σε φάουλ της Μαρκουτσα η μπάλα παρ ότι κόντραρε και στο τείχος αλλά η τερματοφυλακας του ΟΦΗ έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Στο 67 ' η Βραζιλιάνα Gomes Farias κλέβει την μπάλα από αμυντικό των γηπεδούχων αλλά παρ ότι στην μικρή ήταν εντελώς αμαρκαριστες οι Βάτσικα, Μαρκουτσα προσπαθεί να τελειώσει μόνη της την φάση από τα πλάγια και νικήθηκε από την αντίπαλο τερματοφυλακα.

Παραφωνία του αγώνα ο ανεπαρκέστατος ρέφερι Κυριακίδης με πολλά φάλτσο σφυρίγματα σε φάουλ κυρίως που τα έδινε ανάποδα ενώ τιμώρησε αδικαιολογητα με κίτρινες κάρτες την Γρομητσαρη και την Βάτσικα για ανάποδα φάουλ, ενώ καλοί ήταν οι βοηθοι του Καφεσακης, Κοκοτακης (ΕΠΣ Λασιθίου)

ΟΦΗ : Danielsdottir, Παπακωνσταντη, Κουκουλακη, Κατιρτσιδου(90 ' Πασχαλιδου) , Πειου, Τριβυζακη, Αερακη(81 'Νανια) Israel, Κυδωνακη, Νικηταρά(88' Κωνιωτακη), Αραβιακη.

ΑΕΚ Μεσολογγίου: (Γιάννης Γουλής) Παναγιωτοπούλου, Βράνα-Τριανταφύλλου, Λαζανα (77' Πιζανια), Παναγιωτακοπούλου (46' Μόκκα), Βάτσικα, Γρομητσαρη, Ζαχαρατου (60 'λ. Τραυμ. Πετσίνη), Gomes Farias, Φιλανδριανου, Μαρκουτσα Δ. (69' λ. Τραυμ. Παπαδογεωργου), Γατσουλια (77' Φυτρου Ε.).

Οι ευχαριστήριες ανακοινώσεις της ΑΕΚ Μεσολογγίου:

Η ΑΕΚ Μεσολογγίου αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει θερμά την οικογένεια του ΟΦΗ για την άψογη φιλοξενία που μας επεφύλαξε στη μεταξύ μας αναμέτρηση.

Η αποστολή της ομάδας μας, έτυχε αξιοπρεπέστατης φιλοξενίας και το λιγότερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε είναι να εκφράσουμε τις ειλικρινέστατες και θερμότατες ευχαριστίες μας για το γεγονός αυτό.

Οφείλουμε να πούμε ιδιαίτερα και ένα τεράστιο μπράβο - ευχαριστώ στο μέλος της Διοικούσας επιτροπής της γυναικείας ομάδας του ΟΦΗ κ. Μανουσάκη Δημήτρη ,που με τέτοιες φιλοξενίες προάγουν το γυναικείο ποδόσφαιρο και τον Αθλητισμό γενικότερα .

Είναι υπόσχεση μας ότι θα την ανταποδώσουμε στο παιχνίδι του Β' Γύρου, που θα διεξαχθεί στο Μεσολόγγι.

Καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα, Ευχαριστούμε!!!

Ευχαριστήρια ανακοίνωση προς την γιατρό Δήμητρα Κατερίνη εξέδωσε η διοίκηση της ΑΕΚ Μεσολογγίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΚ Μεσολογγίου αισθάνεται την υποχρέωση να εκφράσει δημόσια τις ευχαριστίες της, στην γιατρό του αγώνα της περασμένης Κυριακής με τον ΟΦΗ στο γήπεδο του Αλμυρού κυρία Δήμητρα Κατερίνη .

Η εν λόγω γιατρός δικαίωσε πλήρως την παρουσία της ως γιατρός του αγώνα, επιδεικνύοντας άριστη επαγγελματική ευσυνειδησία και ψυχραιμία στους τραυματισμους των δύο παικτριων μας, Μαρίας Μόκκα και Δήμητρας Μαρκουτσα..

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr