Επιστροφή στα πάτρια εδάφη για την Νεκταρία Ευθυμίου!

ΑΕΚ Μεσολογγίου: ΝΕΚΤΑΡΙΑ καλώς επέστρεψες στο σπίτι σου....

Η ΑΕΚ Μεσολογγίου προετοιμάζεται για να παρουσιάσει διαφορετικό πρόσωπο στη Α εθνική κατηγορία με την αλλαγή του χρόνου και επισημοποιεί τις μεταγραφικές της κινήσεις.

Η Πρώτη ποδοσφαιριστρια που θα ανακοινώσουμε δεν μπορούσε να είναι άλλη από την Νεκταρία Ευθυμίου. Ένα δικό μας κορίτσι που παρέμεινε πιστό στον σύλλογο της καρδιάς της μέχρι την ύστατη στιγμή και μετά από μια μικρή περίοδο απουσίας στην Ολυμπιάδα Υμηττού επέστρεψε και πάλι στο ποδοσφαιρικό της λιμάνι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΑΕΚ Μεσολογγίου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή της Νεκταρίας Ευθυμίου στην ομάδα. Ευχόμαστε να είσαι υγιής ώστε να εκπληρωθούν οι προσωπικοί σου στόχοι και κατ’ επέκταση οι ομαδικοί μας στόχοι!!! Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την εξαιρετική συνεργασία στην ολοκλήρωση της μεταγραφής την Ολυμπιάδα Υμηττού και ιδιαίτερα τον πρόεδρο κ.Κουρτελη Γιώργο.>>

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr