Στον Αστέρα Ρεθύμνου η Μεσολογγίτισσα Δήμητρα Μαρκουτσά!

 

Στην ομάδα του Αστέρα Ρεθύμνου θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική της καριέρα η νεαρή ταλαντούχα Μεσολογγίτισσα ποδοσφαιρίστριας, Δήμητρας Μαρκουτσά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδα της Κρήτης και οι δηλώσεις της παίκτρια:

«Η γυναικεία ομάδα του Αστέρα Ρεθύμνου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση της διεθνούς ποδοσφαιρίστριας, Δήμητρας Μαρκουτσά.

Σε μία σημαντική «ένεση» ποιότητας προέβη η ομάδα μας, με την εξαιρετικά ταλαντούχα, Δήμητρα Μαρκουτσά, να προετοιμάζεται ήδη με τις νέες της συμπαίκτριες για να φορέσει την κυανοκίτρινη φανέλα. Πρόκειται για ένα ατόφιο ταλέντο, έχοντας καταφέρει ήδη πολλά σε ηλικία 18 ετών (γεν. 10/2/2003), αγωνιζόμενη στον χώρο του κέντρου τόσο ως «δεκάρι», όσο και ως αριστερό εξτρέμ.

Την αγάπη της για το ποδόσφαιρο την ανακάλυψε σε ηλικία μόλις 8 ετών, ούσα γέννημα – θρέμμα της ΑΕΚ Μεσολογγίου, όπου αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Women’s Football League. Μάλιστα, έχει καταφέρει να σκοράρει ήδη 3 φορές σε 7 αναμετρήσεις τη φετινή σεζόν, ενώ είχε πετύχει ένα πανέμορφο γκολ και στο ματς του α’ γύρου κόντρα στην ομάδα μας.

Όμως, οι διακρίσεις της δεν σταματούν στο συλλογικό επίπεδο, αφού είναι και ενεργό μέλος της Εθνικής Νεανίδων, στην οποία κλήθηκε τον Οκτώβριο, στο πλαίσιο των προκριματικών του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Κ18.

Στις τελευταίες 5 αναμετρήσεις του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος έχει πετύχει ένα γκολ στη φιλική ήττα (2-4) από την Τσεχία, ενώ σημείωσε ένα τέρμα στην ευρεία νίκη με 7-0 επί του Καζακστάν, στην 1η φάση της League B, βοηθώντας στην άνοδο στην League A και στην πρόκριση στην Β’ φάση. Στο παρελθόν έχει φορέσει και τη φανέλα της Εθνικής Κορασίδων.

Ο Αστέρας Ρεθύμνου την καλωσορίζει στην οικογένεια του και της εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες».

Δήμητρα Μαρκουτσά: «Είμαι αισιόδοξη πως θα καταφέρουμε να παραμείνουμε στην κατηγορία»

Τις πρώτες της δηλώσεις πραγματοποίησε η καινούρια παίκτρια της Ρεθυμνιώτικης ομάδας, Δήμητρα Μαρκουτσά, η οποία ανέφερε την ικανοποίηση της από τη νέα πρόκληση της καριέρας της, ενώ σημείωσε πως θα βοηθήσει στην παραμονή του Αστέρα Ρεθύμνου στην Women’s Football League.

«Είμαι παρά πολύ χαρούμενη που ήρθα στον Αστέρα Ρεθύμνου. Είμαι εξαιρετικά ικανοποιημένη από τη δουλειά που γίνεται εδώ. Πραγματικά οι προπονητές προσπαθούν να μας διδάξουν πως είναι το ποδόσφαιρο… και όχι η μπάλα. Η αλήθεια είναι πως ήθελα να κάνω επειγόντως μια αλλαγή στην καριέρα μου, το χρειαζόμουν, με τον Αστέρα Ρεθύμνου να αποτελεί τελικά τον επόμενο ποδοσφαιρικό μου προορισμό.

Στόχο μου είναι να βοηθήσω την ομάδα όσο πιο πολύ γίνεται και να καταφέρουμε να παραμείνουμε στην κατηγορία. Κάτι για το οποίο είμαι εξαιρετικά αισιόδοξη. Εύχομαι έναν δεύτερο γύρο χωρίς τραυματισμούς με υγεία».

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr