Διπλό μεταγραφικό χτύπημα στο φινάλε για την ΑΕΚ Μεσολογγίου

 Έβαλε γκολ στο φινάλε.. με Anja Isis Brown.

Το μεταγραφικό "κερασάκι" της χειμερινής περιόδου το φύλαγε για το τέλος η ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας που απέκτησε την 19 χρονη αμυντική Anja Isis Brown από την Ισλανδική ομάδα IR .(Íþróttafélag Reykjavíkur). Νέα μεταγραφή για την ομάδα της ΑΕΚ Μεσολογγίου καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση της νεαρής Ισλανδης ποδοσφαιριστριας, Anja Isis Brown.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Σε μια ακόμα προσθήκη προχώρησε η Διοίκηση της ΑΕΚ Μεσολογγίου με την απόκτηση της νεαρης αμυντικής ποδοσφαιριστριας, Anja Isis Brown. Η Ισλανδη παίκτρια είναι μία νεαρη, φιλόδοξη αμυντική, η οποία αποτελεί νέο μέλος του ρόστερ της ομάδας μας.

Καλως ήρθες Anja στην οικογένεια της ΑΕΚ Μεσολογγίου... Καλώς ήρθες στην Ελλάδα!!!!

Μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής η Ισλανδη παίκτρια δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενη με τη μεταγραφή στην ΑΕΚ Μεσολογγίου και πραγματικά ενθουσιασμένη που θα είμαι μέλος της ομάδας για τους επόμενους αγώνες».

Δυναμώνει με Οικονόμου στα μετόπισθεν ή ΑΕΚ Μεσολογγίου.

Σε μία σημαντικη μεταγραφική κινηση προχώρησε η ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας, ενισχύοντας σε μεγάλο βαθμό την ομάδα στον αμυντικό τομέα.

Η Θεοδοσία Οικονόμου ξεκίνησε το ποδοφαιρο σε μικρη ηλικια σε ακαδημιες με αγορια. Το 2012 έφτιαξετο πρωτο της δελτιο στη γυναικεια ομαδα του Τοξοτη στην Γ’εθνικη γυναικων. Το 2013 και 2014 ειχε κλησεις στην εθνική ομάδα κορασίδων.

Το 2018 πήρε μεταγραφη στον Φειδων Αργους οπου αγωνίστηκε σε Β και Α εθνικη κατηγορια γυναικων. Το καλοκαιρι του 2021 μεταγράφηκε στην Κυπριακή ομάδα της Lakatamia FC, και στην συνέχεια αποκτήθηκε από την ομάδα μας.

Μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής η Ναυπλιωτισσα ποδοσφαιριστρια δήλωσε:

<<Ειμαι πολυ χαρουμενη για τη Μεταγραφη μου στην ΑΕΚ Μεσολογγιου. Θα προσπαθησω να δωσω οτι καλυτερο μπορω να βοηθησω τη νέα μου ομαδα να φτασει τους στοχους της. Ευχομαι καλη συνεχεια στο πρωταθλημα σε ολες τις ομαδες χωρις τραυματισμους και υγεια πανω απ’ολα!!!>>

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ Μεσολογγίου

Η ΑΕΚ Μεσολογγίου είναι στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσει στην Οικογένειά της την ποδοσφαιριστρια Θεοδοσία Οικονόμου. Η 21 χρονη αμυντικός θα ενισχύσει την ομάδα μας στο υπόλοιπο της φετινής μας προσπάθειας και όχι μόνο και της ευχόμαστε να είναι υγιής και να χαρεί πολλές επιτυχίες με τη φανέλα του συλλόγου μας. Ευχαριστούμε επίσης την ομάδα της Λακατάμια FC για την συναίνεση της στην μεταγραφή.

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΘΕΟΔΟΣΙΑ...

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr